- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
stamas80
tag
válasz
Dominó85 #3969 üzenetére
Nos a sok tippelgetés helyett én most megnéztem a honlapon talált adatok (adószám) alapján a cégjegyzékben:
"
2014. május 9. napján 09 óra 05 perckor 64472946 kezdetű adószám a cégnyilvántartásban nem szerepel.Próbálja a céget más adatok alapján (név, cégjegyzékszám stb.) azonosítani!"
Sőt ugyanez a helyzet a 3py Computer nevű ismeretlen cégformájú "céggel is!
"Cégkeresés cég elnevezése alapján
(A cég nevének kezdete: 3py Computer.)
2014. május 9. napján 09 óra 10 perckor 3py Computer kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel."
nem mondom azt, hogy nem valóban létező cég, de hogy itt sem tudod, hogy kitől vásárolsz az szinte biztos!
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #3969 üzenetére
Kedves heves barátom!
Az én Hongmi vásárlásom története a következő:
Előzetes készlet felderítés után, január 14-én fizettem az 1949deal-nak 183USD-t. Ez az akkori árfolyamon (225), ÁFA-val, kezelési költséggel 53.800 Ft, valamint minimum 1 hónap, de akár kicsit több izgalom, hogy megkapjam.
Január 21-én kiderült, hogy azért nincs Tracking number, mert nincs készleten az előzetesen leellenőrzött telefon. Az egyetlen pozitív tapasztalatom a 1949deal-al, hogy határozott kérésre pár órán belül visszautalták a pénzem. A Paypal várakozás nélkül, azonnal visszautalta az OTP-nek, így már csak 14 vagy 15 napot vártam, amíg az OTP hajlandó volt visszaírni az eredetileg el se küldött pénzemet.
Február 7-én újra elkölthető lett a pénzem és a kínai ünnepeknek is vége lett.
A Hongmi ára felment 198-220USD-re, az árfolyam meg 233 Ft-ra.
Így már legolcsóbban is 60.000 Ft, de akkor már kifizettem volna a 27USD (kb 6.300 Ft) DHL-t, hogy gyorsan megkapjam.
Ekkor került képbe az általad "sztárolt" cég, itt vettem meg cakk-pakk számlával 61.800 Ft-ért és két nap alatt megkaptam.
Szóval voltam olyan barom, hogy 1.800 Ft-ért nem izgultam minimum egy hónapig (esetleg 6.300 Ft-ért 1 hétig).
Látom, hogy azóta emelkedtek az árak, de mindenki szabadon eldöntheti, hogy honnan, mennyiért vásárol.
Pontosan tudtam, hogy honnan, milyen feltételekkel vettem, de bíztam Hongmi jó minőségében, remélem nem kell a "bármelyik" bizonytalan garanciával foglalkozni.
Van itt a fórumon még pár eladó, akinek még ilyen üzlete sincs, de nem bántjuk Őket, mert eddig nem volt senkinek panasza. Simán bármelyiküktől vásároltam volna január - februárban, de akkor nem volt készletük.
Lezárhatnád ezt az ügyet, ha leírnád, hogy mi a problémád a céggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest