Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Akkor neked is valószínűleg más reviziós hongmid van mint nekem. [Ezzel] próbáld meg, nekem csak így sikerült frissíteni. Csak azzal vigyázz, hogy ha win8-ad van akkor az MTK driver telepítéséhez ki kell kapcsolni a driver signature ellenőrzést mert egyébként nem tudod feltelepíteni. Ezzel is szoptam egy csomót mire rájöttem

Amúgy szerintem is nagyon tuti a MIUI, remek témák vannak benne, még ingyenesen is. A haverok csak néznek, hogy vazze ez honnan van... Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefon kamerájával. Meglepett, hogy mennyire szép képeket készít. A barátnőm Ascend p6-ját lenyomja az biztos, pedig az mobilos körökben nem számít gyengének. Főleg este, sötétben veri a P6-ot, némi képzaj van, de részletgazdag a kép és a fények sem égnek ki rajta fatálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő