Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Nekem nem tudom mennyire lehet elhasználódva, de az mióta megvan azóta 4 óra a kijelző időm, talán két alkalommal sikerült kicsikarnom belőle 5 órát de az már rég volt, viszont nekem is állandóan tyúkbélen lóg gyakorlatilag, du hazaérek dugom is rá gépre és másnap reggelig ott van. Bár én konnektorból nem nagyon szoktam tölteni csak gépről, kb első 6-8 hónapban konnektort nem is látott a telefon.

-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Na oké és akkor mit csináljak?Nem lóghat a teló állandóan a töltőn

Pont azért vettem a bölcsőt meg a pótakkut hogy ne kelljen a telónak lógni a töltőn.
Mindegy lényegtelen.már az elejétől mondtam hogy ez akkuügyileg szar az egész.
Amik eddig voltak telóim,mind közül ez a legszarabb akksi ügyben.
Mielőtt megvettem ezt a telót már akkor féltem egy kicsit az akkutól,nemhiába kérdezgettem egyfolytában itt a fórumon is hogy mit bír,mert már akkor keveselltem.Meg gyanús volt hogy még egy telefon esetében nem láttam ekkora keresletet powerbank ügyileg
Be is jött a jóslatom.
Tudom majd most jönnek a hsz-ek a 3 napos akkuhasználatról,de az engem nem vigasztal
Mielőtt nekem esne bárki,most is azt mondom hogy ezt leszámitva iszonyatosan jó telónak tartom,a GPS az MTK telefonok közt talán a legjobb(ha nem az),ezt mi sem bizonyitja jobban,hogy unokaöcsémet BP-en furikáztattam haza,ment a GPS és ájuldozott hogy milyen fasza,az ő THL5000-e meg sem közeliti.Ezt ő mondta nem én állitottam.

Kamerája megint csak kieelkedő szerintem ebben az árkategóriában,szóval sajnálok tőle megválni,de úgy érzem egyre jobban purcannak ki az akkuk és előbb utóbb kénytelen leszek cserélni
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
Újabban február közepe.
Aztán majd látjuk... -
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Én az összes android frissitésről lemondanék egy brutál akku kedvéért.
Kár hogy egy telefon akkuját nem fejlesztik sosem tovább.
Mit meg nem adnék egy 4-5000 mah -ás akkuért a Hongmiba.
Csak ez miatt fogom lecserélni ezt a telot egyszer,mert már az agyamra megy hogy nem bír ki lassan már egy napot sem. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Az 1S-re meg március. Ez már a sokadik halasztás, nagyon nem szimpi ez a hozzáállás, főleg annak ismeretében, hogy tudjuk, hogy volt aki 1S-re rakott össze "működő" alfát két nap alatt (!) ami nyilván bugos volt, de nem is fél-egy éve dolgozik rajta a szükséges források birtokában, ahogyan a fejlesztői csapat teszi.
(#6586) Klara_ : Én azt vettem és maximálisan meg vagyok vele elégedve (az én kocsimban egyetlen MTK-s telefon sem talál GPS jelet, valószínűleg a szélvédő gőzölése miatt, így nekem az nem is volt alternatíva), ettől függetlenül legalább egy 4.4-nek baromira örülnék ha már hallgatjuk hónapok óta, hogy lesz. Már amikor tavasszal megvettem akkor is szó volt róla. Ha nem is ígérik akkor nem érdekelne annyira, persze nyilván sajnálnám mert megvannak az előnyei annak ha az ember egy friss rendszert futtató eszközt használ. Érdekes ez egyébként, amit a melegedésről meg a fagyásról írtok (meg írnak 1S tulajok is), mert én egyáltalán nem tapasztalom. Havonta vagy ritkábban előfordul egy fagyás, meg a 43-as multi ROM előtt voltak memóriagondok, de azzal minden megoldódott, bár ez nyilván használatfüggő is.
-
mclane_
aktív tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Jóhát egynek jó lesz, nekem 9H volt és perfekt, az meg nem zavar ha karcos lesz, ezért van

Más:
Frissítettem 26-ra OTA, eddig 3 fagyásom volt, egyszer a contact 2szer pedig email app. Sőt továbbküldeni akartam egy levelet, és miután a címzettet beírtam visszaugrott a beérkezett levelekre. Ezt eljátszotta kétszer, harmadszorra meg gyorsan a küldésre böktem, akkor sikerült elküldeni.... -
konzi
aktív tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Sok rommal probaltam, jelenleg a 26-os van fent..de mindegyikkel ujrainulgat 5-20 perc hasznlat utan. Az aksit mar kiekeltem..meg egy tiszta pc-vel torteno ujratelepitesbn biznek csak nem tudom megcsinalni

xiaomi szervizt felhivtam, nagy segitseg volt...mit gondoltok mit mondtk ???
'Kuldjem vissza ahonnet rendeltem'
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
A Redmi az összes jelenlegi Redmi telefont takarja, tehát a Redmi 1 (Hongmi), Redmi (Hongmi) Note-ot is belevéve. Valószínű az utolsók között lesznek az MTK proci miatt, elsődlegesen a Snapdragon miatt kaphatják meg hamarabb a Redmi 1S és Note 4G a V6-ot. Az MTK kicsit szopóroller a támogatása miatt (gyári támogatásról beszélek) de nem lehetetlen. Valószínű KK alapú rom lesz rá. Az L-ről még semmi hír.
Az MTK proci gyári támogatásáról sajnos nem a Xiaomi tehet, de abban van sara hogy szinte csak a csúcsmodelljeikkel foglalkoznak. Fogadni mernék hogy kb. 10-ed annyi fejlesztő dolgozik a Redmi szérián mint az Mi3- Mi4 modelleken.
-
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Igazából ez másodlagos szempont. Ha az adott launchernél nem pocsék a ramkezelés (pl TouchWiz) akkor onnantól már csak a funkciók és a kinézet ami alapján döntened kell. Nekem a MIUI remekül bevált, mert akadásmentesen fut, és szeretem pl, hogy a lock screen duplaérintéssel zenevezérlő lesz, vagy hogy szabadon lehet pakolgatni a gyorskapcsolókat illetve van pár nagyon pofás téma hozzá amiken mindenki csak néz, hogy uhh mi ez, honnan van.
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez nem igaz. Ez a szabad RAM mánia nagyon fel tud húzni. Windowson is, hogy jajj van 8 giga ramom és csak 7 szabad belőle.
Szabad RAM= elvesztegetett erőforrás alapesetben. Azért ragadt meg ez az emberekben droidon, mert sok launcher nem jól szabadítja fel a RAM-ot és sokszor bezár programokat amiket mi szeretnénk a háttérben futtatni. Pl Galaxy Ace szerette bezárogatni a zenelejátszót amikor megnyitottam a böngészőt.
Ilyenről szó sincs az MTK-s hongminál, le kell tojni, hogy mennyi a szabad RAM. A böngészőt meg 1 giga rammal így is úgy is újratölti ha pl elindítasz egy játékot, de ezt minden 2-3 giga ram alatti telónál "el kell viselni". -
trebrona
nagyúr
-
solarix45
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez a bajom nekem is: http://en.miui.com/thread-35306-1-1.html
Letörölgettem az appokat, jobbat nem tudok, de ez így elég gáz... Mi más maradhat még ott?
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Ha esetleg valakinek nem kellett és megmaradt, én lehet, hogy vevő lennék egyre (tempered glass). Alin nézegettem, 8-10 dollár körül vannak a [Nillkinek] (vagy legalábbis annak hirdetett...
). -
trebrona
nagyúr
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Végigpróbáltam már pár launchert az idők folyamán,köztük a Nova-t is,de nem tudom miért valahogy sosem jöttek be ezek a különféle launcherek.
Mindig visszatértem a gyárihoz.Amúgy már tudom miért nem tudja nálam helyettesiteni a gyári galériát a QP.
Nincs benne a Micloud album nézésének a lehetősége.
De amúgy tényleg gördülékenyebb mint a gyári galéria ez tény. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Még a múltkor kipróbáltam és tényleg "smooth".
Lehet megint visszarakom,csak nekem már a múltkor is az volt a bajom hogy annyira megszoktam már a gyári Galéria nevet és ikont,hogy mindig arra nyomtam,akkor is amikor fenn volt ez a progi.
Nem kinevetni ezért az idősebbet!!Mondjuk ha valahogy áttudnám írni a QuickPic nevet Galéria-ra,az nem lenne rossz.
-
captainnemo
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Na sikerült a "repülő módos" problémát is megoldani. A "mtk control (dual sim)" fejlesztője csinált a google+-on egy csoportot ahol el lehet mondani az ügyes bajos dolgokat. Ott felvetettem és ő mondott egy megoldást erre. A programja pluginelhető a tasker-be és egyéb ütemező szoftverekbe. A programja ad eventet is, detektálni tudom, hogy mikor éled fel a sim kártya, és azzal elindítok egy action-t, amit szintén ad a programja, hogy állítsa be a default hívó simet. Szóval ha bármi okból kikapcsolódik a sim kártya és utána vissza, akkor a barma-farka miui amikor visszakacsolódik a sim/simek visszaállítja a gyári állapotot, viszont én elkapom ezt az eseményt és újra beállítom, hogy a sim 2 legyen a default. problem solved.
-
captainnemo
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
A telefon elég méretes egykezes használathoz ugye. Az egyik kezemben ott van mondjuk egy táska, a másikkal kiveszem a telefont. Ez nálam praktikusan a bal kezem. A telefon tárcsázót még elérem a hüvelyk ujjammal ugye, sőt a híváslistából is ki tudom választani a hívandót, ugyanis általában az ember ugyanazokat hívja. Sőt még jó esetben a gyors tárcsázón is elérem a megfelelő számokat és kikeresem az ember. Viszont amikor hívok az a fránya sim a 2. ahonnan telefonálok (az 1-es ben van ugye csak 3G, bár ez trükközhető.) és az pont nem érem el.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
Beta tesztereknél és többen jelezték az en.miui.com fórumon is. Valakinek totál vibrál az egész, valakinek csak egy csík oldalt. Ha otthagyják a készüléket vagy 30 percre pihenni, magától megjavul, vagy csak egy sima restart után. Akik jelezték és beszéltem velük fix 40-50%on, automata fényerő jélkül használják. Az lenne az oka amit leírtál? Érdekes...
-
captainnemo
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Amúgy nem tudom hova jut ez a világ... egy kibacott tapizással több és már is sir mindenki,
Igazad van, de amikor gyorsan akarok telefonálni, és bal kézben fogom a telefont, a másik kezem foglalt, mert éppen mondjuk táskát viszek stb., kényelmetlen megnyomni hüvelykujjal a megfelelő simet, mert pont nem érem el.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Miért nem használsz quickpicket?
-
herdsman12
őstag
-
-
-
-
-
s4tch
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
"amikor már nem egy 90%-os bughalmaz a MIUI V6"
Most sem az. Csak el kéne olvasni az egyébként remek írást, vagy kipróbálni a szoftvert. A negatív visszajelzések nagy része a funkciók kritikája, a rendszer amúgy elég stabil, fejlesztői verzióban is tökéletesen alkalmas napi használatra.
-
gonorrea
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Mint ahogy sokan gondolják, tényleg felesleges a hd ill fhd film egy 4.7" telefonon. Viszont itthon a 40+"-on nagyon jól néz ki, ezért legtöbbször azt nézek, azt töltök le, és ha mondjuk meg szeretném nézni pl útközben, munkahelyen, vagy bárhol máshol ahol időm engedi, akkor ezt nem tudom megtenni, max letöltöm még egyszer xvid-ben, annak meg sok értelme van

Remélem kielégítő volt a válasz

-
Hali1975
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Szia,
koszonom.
egy ilyet mar en is vettem-feketeben-, de nem igazan jott be.
nekem van rajta tempered glass.csak tokot nem tudom milyet kene hozza.Sajnos ez a maniaja es ezek a kinai dualsimes ,vizallo mobilok nem valami bizalomgerjesztok.
A kamera sem koser bennuk.
Gondoltam egy mar bevalt telo , jo tokban.
De sajnos ehhez nincs egyelore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- Router gondok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Aztán majd látjuk...

Tehát esélyes a V6-ra. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lövésem nincs mi ez