Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
Én nem videózok a telefonnal. Cirka egy hónapja van nálam, most próbáltam ki először. Nekem nincs kattogás, csak egy kis alap sistergés, ami szerintem nem annyira gáz. MIUI-JHBCNAL5.0
-
xhege
veterán
Hát ez semmivel nem tette vastagabbá a telefont mint a szilikon tok. A kihajtás az valóban fura, de mikor telefonálok nincs kihajtva és tökéletes a hang. Nekem ez sokkal elegánsabb, mint a szilikon tok. Ízlésről azonban felesleges vitázni.
Mindenki használja azt, ami neki a legmegfelelőbb.
-
xhege
veterán
Nekem az értesítő hangokkal bajban van a telefonom. Sem az fb messenger, sem a skype sem az easy reminder értesítő hangjai sem működnek
-
xhege
veterán
Önmagában a powerbank egy jó találmány. Ha tudtam volna, hogy xiaomi-s akkor rendeltem volna olyat, de előtte már megvettem a sajátomat
Igaz ez sem rossz -
xhege
veterán
Ti fel tudjátok rakni azt a nyomorult kijelzővédő fóliát rendesen? Nekem valahogy nem sikerül soha. Kicsit ferda és már nem illeszkedik jól, légbuborék stb
-
xhege
veterán
Ezt a miui V5 magyarított verziót fel lehet tenni mondjuk egy V1277-es telóra is? Asszonynak is nagyon tetszik
-
xhege
veterán
Szerintetek miért nem jelez a telefon ha messenger üzenetem érkezik, illetve ha a gmail-re e-mailem. Elméletileg be van állítva a hangjelzés mindkettőnél, de semmi nem történik. Csak akkor tudom meg hogy jött valami, ha rámegyek közvetlenül.
-
xhege
veterán
Nektek, hogy jönnek be a fémes hátlapok? Nekem tetszik. Van valakinek valami tapasztalata, hogy hogyan illeszkedik a telefonra? Nem nagyon bumfordi vele?
Ezt néztem pl:
http://touch-us.com/xiaomi-hongmi-479.html
-
xhege
veterán
Az elmúlt néhány nap használata után azt kell mondjam, hogy ez a miui rendszer nagyon faszántos. Baromira elégedett vagyok vele.
-
xhege
veterán
Itt off leszek, de hátha tud valaki valami okosat. Öcsém telefonján úgy tűnik besz@rt a kijelző. Hol lehet ezt megjavíttatni normális áron? Kínai telefon az is Thl W100.
E-bayen néztem 7-10 rongy között van hozzá új kijelző. Ezt egy földi halandó is ki tudja cserélni? -
xhege
veterán
Valahol korábban olvastam, hogy van akinek gondok voltak az ébresztéssel. Tegnap este kipróbáltam a telefont. Kikapcsoltam alvás előtt, és reggel a megjelölt időpontban bekapcsolt és ébresztett. Igaz biztos ami biztos a régi telefon is be volt állítva
Valaki írta,hogy a kijelzővel voltak problémái. Nekem tökéletesen működik, minden érintést lereagál, nem akad, nem fagy. -
xhege
veterán
Rendelt valaki ilyen lefelé nyíló bőrtokot a Hongmihoz? Nekem ez a könyvszerűen szétnyíló nem annyira bejövős. Nagyon elegáns, meg jó minőségű, de macerás telefonálás közben.
-
xhege
veterán
Ja és tudtok ajánlani jó miui-s témákat? Honnan lehet letölteni ilyeneket?
-
xhege
veterán
Engedjetek meg egy hülye kérdést. A teló felajánlotta a frissítést 4.0-ról 5.0-ra. Már kérdeztem, hogy van-e ennek bármi előnye, de igyekszem kinyomozni ha nem ír valaki választ.
Viszont amit tudni szeretnék, ha ezt a frissítést meglépem, akkor a feltelepített alkalmazások eltűnnek és kezdhetem az egészet elölről? Bocsi a láma kérdésért, de nem vagyok nagy mágus
A válaszokért előre is köszi! -
xhege
veterán
Érdemes a miui 4.0-t 5.0-ra frissíteni?
Másik kérdés, hogy a google fiókot hozzáadtam telefonhoz, de a contact-okat nem tudom onnan frissíteni, mert csak a miui fiókot látja. Valami ötlet? -
xhege
veterán
Áruljátok el nekem miért nem akar csatlakozni a netre a teló? Wifi-vel ok a dolog teljesen, de a vodás kártyámmal nem akar. a beállításnál GSM/WCDMA-ra van állítva, a kártya jó simhelyen van, de nem akarja
-
xhege
veterán
Na megkapta a csomagot.
Dec 30-án rendeltem és ma kaptam kézbe.
Sajna most nem nagyon van időm szórakozni itt a munkahelyen a telefonnal, de bekapcsoltam és működik! Ez a miui dolog rohadt furcsa de majd megtanulom, remélem. -
xhege
veterán
Nem tudjátok lehet vásárolni ehhez a telefonhoz valami nagyobb kapacitású aksit?
-
xhege
veterán
Haladunk, haladunk
2014.01.02
16:42
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.22
16:34
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.22
17:25
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.29
00:01
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.01.29
12:41
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2014.01.30
08:06
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.01.30
08:08
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.01.30
13:31
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents -
xhege
veterán
válasz
krisi08 #1352 üzenetére
Úgy látszik a mi csomagunk nagyon együtt mozog
2014.01.02
16:42
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.22
16:34
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.22
17:25
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.29
12:41
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance -
xhege
veterán
Én ezt a tokot rendeltem meg, és kaptam meg tegnap:
http://www.ebay.com/itm/KLD-Enland-Style-PU-Leather-Case-LCD-Film-For-Xiaomi-HongMi-Red-mi-Black-/231032375018?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item35ca9a46ea
Ez bezzeg ideért 15 nap alatt. Már csak telefon kellene bele
-
xhege
veterán
Ez az oldal is ezt mondja:
2014-01-02 16:42, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadHevizmus: azért remélem, hogy január 2 óta nem Szingapúrban dekkol a csomag, mert akkor hülyét kapok. Eddig nem tudtam erről a mizériáról, de ha tudom DHL-el kérem
. Az eddigi rendeléseim mindig megjöttek 14-22 napon belül.
-
xhege
veterán
Túl van cizellálva ez a dolog. Véleményem szerint ezek a telefonok, ezen az áron vámolva is jók. Mindenki úgy rendelje, hogy kalkulálja bele a sarcot. Ha úgy is megéri neki, akkor hajrá. Ha meg mégsem kell érte fizetni pluszban, az csak hab a tortán.
-
xhege
veterán
válasz
waveriderz #920 üzenetére
Mennyiért és honnan jutottál hozzá? Nem lenne baj ha megoszatnád itt, hogy más esetleg ne fusson bele.
-
xhege
veterán
Ez azt jelenti, hogy havonta jön ki új frissítés a miui-ra?
Ha frissítesz egyébként minden cucc megmarad a telón? Vagy újra kell fabrikálni az egészet?
Bocsi a láma kérdésért, de nem vagyok nagyon otthonos a témában. A telefonomon csak az alkalmazások cserélődtek/frissültek az elmúlt 1,5 évben. -
xhege
veterán
Szerintem Hevizmus hozzászólásával nem volt semmi gond. Kapcsolódott a témához. Attól hogy nem a hongmi recovery-jéről szólt még nem kell rinyálni. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest