- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
vCard - A névjegyeket nem tudja importálni az SD karimról ez a tetves rendszer. Ezek az amatőr hibák azért elég bosszantóak!!! Átteszem őket belső tárhelyre. Meglássuk arra mit mond. Hiba szövege - Could not import vCard
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7202 üzenetére
Itt nem erről van szó. A Xiaomi csak tolja, tolja az időpontokat és közben már az 5.1-es droidé lesz a világ. Ennek qrva sok értelme van ám tényleg. Ahelyett, hogy ugrottak volna 2 szintet és azt mondják majd szeptemberre lesz nyalóka. Sokkal jobban jártunk volna, mint ezzel a ki tudja hanyadik verziós bétával, amiben ráadásul a 4GB belső tárhelyre nem gondolva még csak azt a tetves SD-re telepítést sem oldották meg. Én elhiszem, hogy faxák ezek a Dev-ek, mert imádom a MIUI felületet, de hogy ilyen égető problémára xarjanak... nem néztem ki belőlük. Hol van hozzájuk egy Zopo vagy Cubot? Azok mégis úgy adják ki a 4.4.4-et, hogy SD-re mehet minden obb fájl vagy éppen nagy méretű data. Nem tetszik a Xiaomi hozzáállása, ennyi.
Amúgy meg nem a rom miatt panaszkodok főleg, hisz én vagyok minden user error okozója, hanem magamra. Ha a TWRP-t fel tudtam volna végre tenni, semmi bajom nem lenne és már az 5.4.2 bétát tesztelgetném. De így marad az 5.3.27, amiben irtó jó a kamera, gyors a rendszer és a mobilnet is problémamentes (Vodafone). Egyedül a fenti obb mizéria nem kéne...
Sok telefon borús időben, alig fényben nem hogy éles, de még színhű képre sem képes. A 4.4 alatt a kamera még jobb lett. Elég ha tüzetesebben megnézzük az exif adatokat.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7188 üzenetére
Elhiszem, hogy User error.
Hol tudom visszaállítani a Menü gombomat?
Illetve melyik TWRP-t tegyem fel MTK Droid Tools alól?
Küzdök, mint disznó a jégen. -
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #7186 üzenetére
Hagyom a pitsába az egészet... Kezdjük ott, hogy a 4.4-es Béta alatt a bal alsó gomb már qrvára nem menügomb (megszűnt létezni) és a fenti leírás alapján update from zip as System még csak nem is létezik a gyári MiRecovery-ben. Ha erre sem képes a MIUI, hogy a Báta OTA-n frissüljön...
Kiválasztom az Updater-nél a Choose Update from file-t és recoveryben közli hogy Aborted.
Signiture verification failed. Installation Aborted. -
Dominó85
addikt
Wazze ehhez én olyan hülye vagyok néha...
Nem tudom feltenni (gyári recovery van). A TWRP nálam több gondot okozott eddig mint hasznot... Nem szereti a telóm a TWRP-t.
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en volt egy akció az egyik eladónál a Március 12-i Tech Reward akció keretein belül. Limitált 100 darabból 2db-ot bekockáztattam.
Viktor0610
Samsung chipes LD márkájú Class 10-es kártya. Már a 12. HW Test is sikeres! Teleírtam vagy 6x filmekkel teljesen és eddig hibamentes. Jelenleg pedig az egyik a Hongmimban van és jól teszi a dolgát. Akciósan volt 3USD, jelenleg 9.99USD. Néha ki lehet fogni jót is nagyon olcsón, de ez a 100-ból 1 kategória. Nekem *kop-kop* most szerencsém volt.Ilyen amúgy a kártya és a csomagolása:
Más:
Lehet úgy frissíteni az 5.4.1-es Bétára, hogy a belakott rendszerem megmaradjon (5.3.27)?hevizms
Próbálj meg leszedni pár MIUI V5 vagy V6 témát és azokban általában a régebbi van, amit jobban látni. Illetve valahol láttam a beállításokban, hogy átlátszó legyen-e a háttere ennek a résznek vagy sem. De nem tudom merre... annyi beállítás van. -
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7165 üzenetére
Ja bocs... még reggel van.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7163 üzenetére
milyen 5.4-et?
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7161 üzenetére
Csupaszítsd le az SD karidat is. Nálam az jó pár gondot megoldott. Úgy látszik a belakott SD karit nem szerette a KK.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7159 üzenetére
A 3.27 nálam nem meríti jobban mint a JB. És végre a Phone Storage-em is jó. Most kínai JD márkájú 16GB-os microSD kari van benne. 3 dolcsi volt LOL és eredeti!
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #7153 üzenetére
Tettem új microSD karit a telefonba. Na most kiderül, mi és mennyire viszi ténylegesen a Phone Storage-t.
De ha elkezdek pakolni az SD-re és ez a balfax rom mindent hozzászámol, akkor kikukázom a picsába. Jelenleg például nincsen fent így az Iron Knights (600MB körüli), lefogadom azt nem az internal storage-hoz, hanem szintén a Phone storage-hoz fogja odabaxni. Holott az Internal-ra telepíti.
-
Dominó85
addikt
Gondban vagyok srácok... (Most mondhatnátok joggal: Már megint?...
)
Igen. Ugyanis fent van a 3.27-es KitKat rom és a következő a leányzó fekvése:Internal Storage: 2,21GB, ebből 1,4GB szabad -> pipa
Phone Storage: 882MB, ebbül 0 byte!!!! szabad Hja és a részleteknél kb 14GB-nyi adatot számoltam össze...Néztem hogy a picslibe lehet ez??? Hát kérem szépen ez a nagyon okos rom az SD karimon lévő telepítetlen apk-okat, média fájlokat is felszámolja a phone storage-be úgy, hogy azon alig van valós adat! Gratulálok Xiaomi!!!
HELP
Komolyan mondom, hogy ilyen alapvető dolgokkal kellene egy qrva romot kezdeni, mint a tárhely és a mentési helyek, elérési útvonalak beprogramozása. A Zopo meg tudta ezt oldani lazán, akkor a Xiaomi mi a frászra vár?
Eleve retek jó lenne ez a rom, de ilyen bagatel hibákat...
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7140 üzenetére
Indítsd újra a telefont.
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #7114 üzenetére
Nekem a kijelzőidő tetszik, 4-4,5 óra között mozog 20%-os fényerő mellett egy leharcolt aksival. Lehet vennem kéne egy új aksit.
Ami viszont nem jön be, hogy a grafika igényesebb játékoknál a teljesítmény bizony esett. De erre panaszkodik a fél androidos társadalom a 4.4 óta, az 5.x-nél pedig még inkább... Google.
-
Dominó85
addikt
Én is feltettem a legújabb béta KitKat 4.4.2 romot (27-es). Eddig nagyon tetszik. A kamera eszméletlenül jó képeket készít, a rendszer hasít, Vodafone 3G száguld H+ sebességgel. Egyedül az zavar, hogy SD-re nem lehet obb-t tenni, így GTA-zni sem fogok sajna. A kameraképeket/videókat lehet SD-re rögzíteni. Eddigi legstabilabb béta.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7071 üzenetére
Nálam azért több baj volt. Például hogy az Iron knights obb-je még elfér, de a GTA Vice City 1,8GB obb-je már a belső tárhelyen és sd-re bizony nem engedi áttenni. Aztán ott volt a SIM mizéria is, na meg a mobilnet is csak Edge "sebességen" ment... A kamerát nagyon sajnálom, mert azt rohadtul jól beszoftverezték. Persze mocsok disznók a zip-be már komplett media.apk és odex-et tettek, ami nem ültethető át JB-be...
-
Dominó85
addikt
Van már végre végleges stabil 4.4? Hja hogy még nincsen... Kezd tényleg Xánalmas lenni a Xiaomi.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7065 üzenetére
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Nem tudom, hogy ezt most azért írtad, mert szerinted xar a Nillkin Frosted Shieldje vagy előszeretettel dobálod a telefont "véletlenek" folytán és így védte meg , ennyi áldozat mellett.
Amúgy az a fényes kopás nálam is jelen van, de csak vakunál látszik ilyen módon. A tokban vagy 5x esett le a telefon, de semmi baja nem lett. Igaz én használok tempered glass-t is, ami viszont már 3x tört be a kijelző helyett. Pedig aki ismer, tudja hogy nagyon vigyázok a telóimra. Az esetek többségében az embertársaink bunkóbbik felének köszönhetem hogy a telefon leesett (meglöktek, belém akadt a táskája, a fülhallgatómmal együtt akart leszállni a metróról...)
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7007 üzenetére
Rosszul csinálod. Ahogy a kolléga leírta, úgy sikerült nekem is. Feltelepíted a SuperSU-t, de a MIUI megtagadja tőle a rootot. Ekkor a MIUI Biztonság (Security) részében lesznek olyan apkok, amelyektől a MIUI elvonta a root jog kérelmet. Ekkor ott kell neki engedélyezni, majd újraindítani a telefont. A SuperSU legyen az első, aztán már a többinek adhatod automatikusan.
-
Dominó85
addikt
válasz
balika011 #7003 üzenetére
Hát az enyém nem volt rootolva. De amúgy is olvasgatva a 4.4 és 5.0 android OS-ekről a véleményeket, bizony a JB messze a legkulturáltabb. Nincsenek benne olyan xarságok, mint hogy nem lehet SD-re obb-t pakolni csak belső tárhelyre, meg hogy a Csendes üzemmód nincs is benne. Nyalókánál meg benne van, de az ébresztést is kilövi... Egyre jobban bekorlátozzák a usereket és ez nekem például rohadtul nem tetszik. Ingyenes OS korlátozásokkal. LOLlipop.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7001 üzenetére
Ma megírom majd délelőtt. Látnom kell a fájlokat, hogy le tudjam írni a menetét. Egyébként a kamera.apk-ot és a kamera.odex-et valahogy bele fogom hegeszteni a 26-os multi romba. Max újra kell húznom a rendszert. Lassan már rutinos leszek benne.
-
Dominó85
addikt
Hurrá... A kijelzőm felébred, de se CWM, se OS-em nincsen. Gyári V5-ös romot flasheltem fel TWRP-ből erre konkrétan xar a teló. Pár óra és munkába kell mennem, telóm meg nincsen. Qrva anyját a 4.4-es szutyok béta romnak, nekem a hülye fejem miatt, hogy belementem a tesztelésébe...
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #6996 üzenetére
Akkor sajnos be sem enged az OS-be, mert azt írja ki, hogy Incorrect PIN code. Ez a 4.4 egy bughalmaz. Köszönöm a sok segítséget, de megy vissza a 4.2.2. Kár a kameráért, de nem kár az állandó "tele az SD kártya" jelzés és az SD-re mentés lehetőségének hiánya miatt. A 4.4 azon átlag usereknek jó, akik nem játszanak, nincsen 50 alkalmazásuk és keveset fényképeznek. A 4.4 véleményem szerint egy android temető verzió. Kösz, de kösz nem kell majd a V6 sem, ha nem lehet a 16GB-os SD-re menteni még a kamera képeket sem...
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6994 üzenetére
Akkor X-files és Mulder ügynök...
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6992 üzenetére
Az első SIM foglalatban van a Voda kártyám. Én már nem tudok mit hozzá fűzni. Felrakok egy CWM-et és repül a picsába a 4.4. Eleve röhej ez az SD-re nem lehet obb-t tenni dolog...
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6980 üzenetére
Az APN teljesen jó. Egyszerűen nem működik a Vodafone mobilnettel csak 2G-n. Hiába állítom 3
G only-ra vagy Prefer 3G-re, visszateszi 2G-re! -
Dominó85
addikt
A 3G egyszerűen nem megy ezen a romon. Holnap megy a downgrade. Hülye leaked félig kész rom ez, semmi több sajnos...
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6967 üzenetére
Nem tudom, mert én amit lehet apk-ból telepítek.
Laza...
3 haveromnak van Redmi 2-je. Én a 3-3,5 óra kijelzőidőt nem nevezném acélosnak. Az meg hogy mit mond a gyártó, sokszor nem fedi a valóságot. Nekem a Mobilaréna, GSM reviews, pár ismertebb forma a YT-n, elég volt ahhoz, hogy lássam egy nagy kalap a Redmi 2. Bepakolhattak volna a Redmi 1S köpenyébe egy 5" HD kijelzőt és egy 3000-es aksit a 410 mellé vagy mondjuk 2SIM és MT6732 vagy 6752. Ehelyett ráhazudtak egy kompaktabb telóba rakott aksira plusz 200mAh-t... Nesze semmi fogd meg jól kategória. -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6958 üzenetére
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6952 üzenetére
Nálam már a root, gapps és minden ilyen nyalánkság megoldva! Google installer apk felteszi az egész Google pakkot. Root-ot egy kicsi trükközés után a SuperSu-val megoldottam (Root Checker - pipa, MTK Droidtools - pipa). A Galéria kuka és a böngésző is fagy, ahogyan hevizms kolléga is írta. De ezeket helyettesítettem QuickPic-vel és a Chrome-val. A Vodafone mobilnetem az APN gyors beállítása után (csak a vitamax részt töröltem ki) is csak E-t ír ki és a sebesség is a tényleges Edge (azaz vacak). Fényképeket ma csináltam nappal, igen kellemes időben.
-
Dominó85
addikt
Root jogom nincsen és azt se tudom hol keressem azt a csúszkát, ami a 4.2.2-nél tudtam hol volt. Szépen széttúrták ezt a droidot. Hja és Google aps sincsen. Használatához pedig root jog kell. Aplikációkat SD-ről lehet telepíteni és az adatokat is SD-re menti.
-
Dominó85
addikt
Hétvégén és hét elején nyúzom rendesen. Remélem aksi és kijelzőidőben egy picikét jobb lesz, mint a JB. Még nem laktam be teljesen, de a sebesség bizony javult. Mint a vaj, olyan lágy a képernyők közti váltás. A kamerával csináltam pár vakus képet is, holnap pedig remélem napos képeket is tudok majd lőni vele. Ha egy szóval kéne most jellemeznem, akkor: FURA (de jó értelemben az egész).
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6937 üzenetére
Az meg van köszi.
SP Flash tool és Preloader fájl kéne.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6934 üzenetére
MT65xx Preloader driverre, Scatter-re és egy működő SP Flashtool-ra valamint egy biztosan jó TWRP-re lenne szükségem.
De a végén a földhöz bexom a telefont és xarok az egészre. Közel 7000 HSZ és egy nyamvadt témaösszefoglaló sincsen.
Jó-jó erre meg majd kapom az ukaszt hogy csináld meg te... Sajnos kevés olyan fórumozó maradt itt, akit nem bolondított el a Lenovo P70...
-
Dominó85
addikt
A faxnak nincsen itt egy tetves Témaösszefoglaló??? Keresgélek itt órákig és sehol egy működő link vagy leírás. Nagyon nem örülök ennek...
-
Dominó85
addikt
Hurrá egyik romot se veszi vissza a Hongmi. Aki akar egy logóig eljutó Hongmi-t a 4.4 után, az tegye nyugodtan fel. Már sok mindent próbáltam, de egyik rom se indítja be a telefont a narancssárga MI logón túlra...
-
Dominó85
addikt
MIUI 6 5.3.6 helyzet jelentés:
Kontra
- a böngésző fagy
- nem kezel 2 SIM-et, illetve a 2-es foglalatba akármilyen SIM-et teszek, hibás PIN kódot mond...
- csak 2 féle kínai nyelv és angol van benne
- nincsenek Google szolgáltatások, így Play sincsen
- zavaró hogy a vissza gomb rezeg és nem tudom hol kell kikapcsolni
- kijelző ébredése ki/bekapcsolása hanggal jár... zavaróPro
- kamera teljesen más, de iszonyat jó képeket lő (kevesebb zaj, jobb vonalélesség, több részlet)
- a HDR nagyon gyors, videónál nem hallani háttérzajt
- az OS gördülékeny, mint a vaj
- menü gomb rövid megnyomása a memória ürítés (nem a home gomb)
- átgondolt, jobb felület variálás (widgetek, háttér, stb)
- elvileg alap járatból lehet SD-re és SD-ről telepíteni apkokatA MIUI 6 nagyon stílusos, de még nekem is teljesen kínai, annyira új. Például a Settings teljesen át lett gyúrva. Van vagy 30 új opció. Rootról nem tudok nyilatkozni, mert nem fogom belakni szerintem. Túl sok a baki benne még. De nagyon jó úton halad a Xiaomi.
Na most le kell kapnom egy V5-öt, mert azt szerettem a legjobban. A CWM angol nyelvű és jó nagy betűs így könnyű lesz remélhetőleg vissza tenni a korábbi romot.
-
-
Dominó85
addikt
Na hol van az ígért KitKat?
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #6913 üzenetére
Passz. Én csak végig vittem a rendelést és finoman, szépen üzenetbe megírtam, hogy NEHOGY Kínából merjék küldeni.
Egy kis részeredmény:
Teljesen feltöltöttem reggel a Powerbank-ot (lekapcsolja magát, túltöltés elleni védelem). Ma reggel feltöltöttem 15%-ről 100%-ra vele a telefonom 2000mAh aksiját (1 óra 24 perc alatt!) illetve kollégám telefonját 18%-ról 100%-ra (3100mAh aksi, 2 óra 12 perc alatt) és a visszajelzés alapján a 4db ledből még 3 világít. Azaz van még benne szufla. -
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Antelife-ról vettem Xiaomi 10400mAh powerbankot akciósan spanyol raktárból és 3. napon (ma) a kezembe nyomta a DPD futár.
17,99USD és 100% eredeti. Ezt nem gondoltam volna.
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #6886 üzenetére
Mire fel legyek optimista?
Biztosan kapunk egy romot majd, de én akkor is hatalmas baklövésnek tartom a 4.4-et, ha már itt az 5.0 (sőt 5.0.1 és 5.0.2). Ennyi idő alatt bizony az 5.0-ra kellett volna gyúrniuk. Ehelyett (minden más nagy gyártóhoz hasonlóan), "Nesze" kategóriában itt lesz egy 4.4, amiről rengetegen fogunk downgradelni vissza 4.2.2-re szerintem. De ne legyen igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest