Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrimMan
csendes tag
Háát én alaposan nyúztam mindkettőt. Meg nyúztam mi a2, mi a3-tól szinte az összeset, amelyik megtetszett. Egyedül a Mi 8 Explorer Edition az, amit a Xiaomik közül megtartottam a gyűjteményemben. Szerintem a 12t pro-nak is lesz új gazdája egy év múlva
, de nekem ez egy kifejezetten kellemes teló. A 10t pro-m mellől legutoljára a 12 pro búcsúzott ?érdemei? elismerése mellett
.
A 10t pro-val szemben nálam simán nyert az ifjonc. Nem csúszik, könnyebb, meg se nyekken ha megcsavarom, és nincs tele porral a kamera körül (mert pontos az illesztés- nincs rés). Eddig ez a második kedvenc xiamiautelóm, bár a hangerő megdolgoztatott, és akksiban is gyengébb (5-10%- al karcsúbb üzemidő) dualsim, 5G mellett, de figyelembe véve az always on display, és a sokkal nagyobbra állított (mert a 12t pro-n sokkal nagyobb van
) fényerőt, a 100 %-osan működő közelségérzékelőt (mert a 12t Pro-n van), a mindíg megbízható adaptív fényerőt (egy- két óra alatt megtanulta a gazdit!), én nem sírom vissza a 10t pro-mat. Bitang vas az ma is, nálam hibáival együtt levert két "jobb", újabb, drágább tesót.
Messze nem hibátlan az újoncom sem, de nekem egy valami hiányzik a kompromisszumos széles- és a khm mikro-makro kamerákat szerencsére feledtető főkamerának köszönhetően: az Android One.
Persze az én véleményem is csak egy vélemény a sok, világunkat "benépesítő" közül.
PS:
Elfogultsággal ne vádoljatok:
Családon belül iZé 14 pro max, és Fold is kínoz. Nálunk a csajok ilyen sznobok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 200 megapixeles szenzort tett a Xiaomi is az új készülékébe, amely egy fokkal ügyesebb, mint a Motorola megoldása, máshol viszont akadnak kompromisszumok.
- Elfelejtettem a film címét
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest