Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
+1
(#28) mhorvat: +1
A cikkhez: szerintem is érződik itt már némi elfogultság, de ha az ember keresi a számára tökéleteset és megtalálja, hogyan is írhatna másképp?
1. A füles nem a legkényelmesebb, de jó haranggal elfogadhatóvá varázsolható. A kényelmes a K321-em volt, ami még olcsóbb is, mint ez. Az egész nap a fülemben volt a gyári harangjával úgy, hogy észre sem vettem.
2. A kábelezése ennek minden, csak nem minőségi (szerintem). Elég rideg, tipikusan 1 év után töredező szálú anyagnak tűnik. Nekem még gubancolódik is rendesen, főleg a felső része az aszimmetrikus kialakítás miatt.Az AKG ebben is jobb volt...
3. A ház tényleg minőségi, de nagy.A 3 sorolt pontom ellenére azt mondom: az árán a legjobb vétel! Miért? Amit írtál a cikkben: a hangzás. Igazából hallani kell, és nem csak pár percet, pár órát. Legalább több napot, több stílussal, és akkor jön rá az ember miről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Xears cég egyik legkiválóbb fülhallgatója, az XR120 II-es. Árak, teszt, összehasonlítás, vélemény.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest