Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87
    addikt

Ott van a steam pc-re, de van mumble ami ingyenes de ts-en is van pár free szoba amiért személyesen 1 ft-ot nem kell fizetned. Az eleve nincs rendben hogy fizetnem kell multiért, megveszem egy kedvenc sorozatom egyik epizódját box-ra, mert pc-n anno imádtam vele multizni nah de mit kezdek vele ha nem fizetem a tagságot, akkor egy csak online-ra készült játékot dobhatok a kukába, mivan ha engem nem izgat a többi gold-al járó maszlag csak multizni szeretnék? Nem sokkal leszek előrébb vagy lesz nekem jobb, mert befizetem azt az összeget szerintem, a lényege gyakorlaitlag az hogy ha fizetsz hamarabb hozzá juthatsz olyan dolgokhoz, amiért a nem fizető nem juthat hozzá vagy csak később, ez erről szól, és ahogy látjuk van rá kereslet, ez azoknak is kedvez akik türelmetlenek és nem bírnak várni, de akkor meg miért nem fagyasztják le magukat, mint south parkba a cartman?:D
    Nem szeretem ezt a megkülönböztetést, járjon jól az akinek van (felesleges) pénze?
    PC-re már a games for windows is hiba volt, baromira felesleges egy steam mellett, max az ember agyára megy, box-on bevált de pc-re nem kéne erőltetni, ha már egy rohadt névváltoztatás 2-3000ft akkor nincs miről beszélni... Olvastam hogy páran elírták a nevüket vagy hasonló, de még ha egy rohadt space-t akarnék beletenni a nevembe akkor is szívok. Értem hogy azok az idóták ellen indult ez akik naponta változtatják a nevüket, de miért azzal kell megoldani hogy pénz, legyen az hogy 2x megváltoztathatod azt kész, mindjárt barátságosabb megoldás lenne és mindenki örülne.

Új hozzászólás Aktív témák