Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
Azért merész dolog a Logitech Cordless Rumblepad 2 irányítóját egy utángyártott PS2 controller-éhez hasonlítani, nem gondolod?
Az általad felsorolt játékok erősen Arcade szintűek, amik nem követelik meg a túlzottan precíz irányítást.
Az anaglóg karral bármikor lehet félgázt adni és minimum 2-3x akkora a felbontása, mint az MS ravasz gombjaié.
Abban biztos vagyok, hogy kinézetre sokkal letisztultabb egy PS3 gyári irányító, mint az MS-é.
MS-nél a gumírozás is itt ott előbb lemálik majd idővel az erősebb igénybevételnél.
Egyébként nem vagyok Sony Fan se. -
kerekfej
őstag
Nem latom az analog ravaszokat, segits mar megtalalni.
Az mióta létszükség
Xinput - felesleges marketingelned, létezik használat anélkül is, nem alapfeltétel!
megtanultal volna szoveget ertelmezni akkor rajottel volna hogy hasznaltam rumblepad 2
Te meg megtanulhatnál ékezetesen magyarul írni. A használtál az nálad 2 perc próbát jelent talán? Teljesen részlehajló az írásod.Egyébként meg lehet nézni 2 év használat után mindkettőt. MS-nél előbb meglátszanak a használat nyomai és nagyobb az esély a meghibásodásra is.
Egyébként ha nem tudnád akkor szólok, hogy a felső képen egy utángyártott (talán PS2) irányító van.
PS3-é ilyen és sokkal letisztultabb, mint az MS-é:

-
-
kerekfej
őstag
Repulogepszimulatort repulogepkormannyal iranyitanak thrustkontrollerrel.
Itt nem a vérbeli szimulátorozásról volt szó hanem, hogy a kettő közül melyik alkalmasabb rá az volt a téma.katasztrofa analog ravasz nelkul
Ez néha tényleg jó, de van amikor hátrány.Ilyen ugribugri játékoknál nem jön ki annyira a kettő között a különbség.
Az hogy te mennyiért vetted az lényegtelen. Egyénként Microsoft Xbox 360 Wireless Controller-hez kell külön venni még vevőt is, vagy olyan csomagba kell megvenni amiben benne van, úgy meg már drágább.
-
kerekfej
őstag
Miért mire számítottál? Például egy repülőgép-szimulátor programot szerinted kormánnyal irányítanak?
Igen jelentősen élethűbb a Force Feedback hatása, mondhatsz bármit. Ráadásul a driverjében személyre szabható. Egyébként meg két villanymotor van benne és egyiken egy kisebb kalapács van a másikon egy nagyobb. Ezek a kifli két végében foglalnak helyet.
Rezgőhatást biztosító két motorjának köszönhetően játék közben minden kanyar, koccanás és ütközés élethűen érezhető.
Rumblepad analóg karjai domborúak, lecsúszik rola a kezed hirtelen mozdulatoknál
Mese habbal. Az MS karjai anyagösszetétele silányabb. Nekem pont fordítva van ez: ha izzad a kezem akkor az MS karról gyakran lecsúszik az új, a Logi-ról viszont nem, mert puha gumis-anyagú és a felülete érdes, így az izzadsággal sincs különösebb problémája.Nekem sokkal szimpatikusabb a Rumblepad ergonómiája, ebben si sokkal jobb a Logi akárki akármit mond. Egyébként szerintem te még soha nem próbáltál ilyet csak írsz róla a képek alapján valamit ami nem tapasztalaton alapul.
Én igaz szubjektíven de az igazat írom le.
Kettős rezgőhatás két motorral: minden ütést, ütközést, robbanást és más effektust érezni fog! Ezt a driverjében is ki lehet próbálni, vannak demok.
Tulajdonságok:
A Logitech Cordless Rumblepad 2 játékvezérlővel nem csak a kötetlenséget tapasztalhatja meg, de véget vethet a rendetlenségnek is. A Logitech által kifejezetten a játékvezérlők számára kifejlesztett, 2,4 GHz-es, vezeték nélküli technológiával akár kilenc méterről is irányíthatja játékait, méghozzá azonnali válaszidővel. Rezgőhatást biztosító két motorjának köszönhetően játék közben minden kanyar, koccanás és ütközés élethũen érezhető. Az ismerős gombkiosztás az összes, a sikeres játékhoz szükséges vezérlővel párosul.
2,4 GHz-es, vezeték nélküli technológia kilenc méteres hatótávolsággal: gyors adatátvitelével pontos, azonnali válaszidejű irányítást tesz lehetővé.
Akár száz órányi játékidő: beépített energiagazdálkodási funkció az akkumulátorok élettartamának növeléséért.
Kettős rezgőhatás két motorral: minden ütést, ütközést, robbanást és más effektust érezni fog!
Ismerős gombkiosztás: tíz programozható műveletgomb, üzemmód- és rezgésválasztó kapcsolók, valamint nyolcállású irányítópult.
Analóg vezérlés: a két analóg botkormány nyújtotta zökkenőmentes 360 fokos irányítási szabadság előnyhöz juttatja a játékokban.
Mellékelt szoftver: lehetővé teszi a gombok testreszabását, játékprofilok letöltését, váltógomb hozzárendelését stb.
Kiváló minőségũ kivitelezés: a Logitech-termékektől megszokott minőség.
Ráadásul még olcsóbb is szettben és energiatakarékosságban is jobb. Reakció szintén kiváló. Nem kell párosítani, vagy meg ki vagy bekapcsolni.
-
kerekfej
őstag
Kezdjük ott, hogy XInput a hátam közepére se kell. Énrám valamiért ez a szöveg nem hat.
XInput - amatőrök játékszere lehet annak akik lusták vagy mittudomén...
Szerintem jóval pontosabb és határozottabb egy Logitech Cordless Rumblepad 2, mint bármelyik másik. Amin létfontosságú a szimulátoroknál. Valamint a visszajelzés is élethűbb.
-
kerekfej
őstag
Bevallom a cikket nem olvastam el. De a játékirányítókat jól ismerem 0 percesen. Az MS terméke csak amatőr szintű játékokhoz jó. Minőségérzete maximum csak közepes.
Ez az Xinput egy jól marketingelt név. A játékgyártók a nagy játékportolások közepette kényszerülhettek rá erre. Persze jó ha valami egységes, de engem egyáltalán nem zavar ha be kell valamit állítani.
F310 - az belépőszint, ahogy nézem!
-
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
Logitech Cordless Rumblepad 2 ennél ezerszer jobb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem tudom hogy lehet ilyet kikövetkeztetni abból amit írtam, hogy "ez meg azod nem volt".