Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Megvan mi(k) volt(ak) a baj(ok):
- vevőben az F1 biztosíték kiégett, szériahba elvileg (joysefke, köszi az infót), át lett kötve egy vezetékkel, most működik. Win 10 kapásból felismeri.
- az aksipakkban a 2 aksicella kuka, teljesen nullára merült, úgyhogy szétbontottam és áthidaló megoldásnak betettem másik 2 aksit, majd összeragasztottam a tokot
- az elemtartóban meg még korábban kifolyt az elem és ezért nem érintkezett, kicsit lepucoltam, és most az is működik.
Jól összejött minden. Most majd vehetek egy új elemtartót meg aksit, de legalább nem kuka.
Köszi a segítséget! -
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Amint haza érek rápróbálok laptopon, köszi.
Gépen nincs, csak sima xbox periféria. 360-at nem találok. Arra gondoltam én is, hogy manuálisan hozzáadom, de még a lehetőség sincs ott. Csak bosszant és emiatt nem feltétlen húznám újra a rendszert. Remélem legalább laptopon meg tudom csinálni. Már ccleaner-en is túl vagyok, de semmi javulás.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Szia!
Sajnos a gép egyáltalán nem érzékeli a vevőt. Kipróbáltam a laptopomon, ott ugyan megtalálja sárga felkiáltójelesen, de az általad említett manuális hozzáadás meg hibára fut. Hiába jelölöm ki, hogy melyik illesztőt telepítse, hibaüzenetet ad, hogy nem sikerült. De a gépem még nem is érzékeli. Kipróbáltam az összes usb porton, illetve egy külső hdd-vel is megnéztem a portokat, azt viszont megtalálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest