Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Az, hogy a bér mennyi.. arról nem a samu tehet. Biztos vagyok benne, hogy az adott ország munkaerő piacának megfelelő a bérezése..
Ha nagy a szegénység/munkanélküliség nyílván olcsóbb a munka erő mint ott ahol szinte nincs munkanélküliség..
Vagy még ezt a kevés munkát is elvennéd tőlük? Inkább ne csináljanak semmit mint dolgozzanak annyiért amennyi az adott országban reális? -
Balu77
őstag
És nagy valószínűséggel a hazai gyárban készíti mindezt a samu éhbérért....
-
Kicsit elszabták az árakat,de sajnos ez jellemzö a Samsungra.Amúgy meg ígéretes darabok,nagyon rendben vannak,de az áruk.......
-
Freiherr
őstag
-
superg
senior tag
Melyik 34-esről van
Külsőre csinos darabnak néz ki 99%sRGB 84% Adobe RGB kb mint aU2713HM. Én szeretem a pls-t szerintem kevésbé hajlamos a glow-ra
-
Tirexi
addikt
Hát ezek eléggé elszállt árak ahhoz képest, hogy én a 34-es IPS-t vettem 170-ért.
-
vittorio7
őstag
válasz
Lolka Bolka #3 üzenetére
A RAM árakban benne van a keze a koreai gyártóknak vastagon...
-
bteebi
veterán
Azért szerintem egy 27"-os PLS paneles monitorért a 180 ezres ár egy kicsit sok... A 32"-os mondjuk arányaiban már valamivel jobban megéri, de azért az se az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- MSI Optix G24C4 CURVED GAMING MONITOR 144Hz
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Philips 346B1C 34 hajlított WQHD monitor garanciával!
- LG 27GP850-B / 27" / 2560x1440 / 165Hz - 180 Hz OC , 1ms / Nano IPS / NVIDIA G-Sync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest