- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
WP8-ra van bármi értelmes - és nem irreális összegekbe kerülő - navigációs alkalmazás a Nokia Drive-on kívül?
Mert tök jó hogy van HTC 8S meg most ez, meg biztos lesz még több középkategóriás WP8-as készülék is, de amíg nincs rájuk használható navigáció addig engem egyik sem érdekel, és szerintem sokan vannak ezzel még így... Így jelenleg egyetlen opciónak a Lumiák tűnnek, azokból viszont még mindig nincs a piacon semmi ebben az árkategóriában, a közelgő 620 pedig már az elfogadható költséghatékonyság alsó határait súrolja...
Most komolyan, hogy lehet a Nokia ilyen szerencsétlen? Elég nagy fegyver van a kezükben és nem használják ki, már rég a piacon kellene lennie az összes WP8 modelljüknek, nem csak a felső kategóriának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debian GNU/Linux
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Battlefield 6
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest