- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
fogtunder #39 üzenetére
"manuálisan miért nem tudok backupot készíteni a telefonról"
mert még nincs implementálva a funkció. lesz később ilyen, de jelenleg csak egy okos szkripttel lehet megcsinálni."ha éppen nincs 16 giga helyem erre a rendszerpartíción, akkor miért nem lehet neki alternatív útvonalat megadni?"
mert ami nem rendszerlemez, az kivehető a gépből és ugyanazzal a mozdulattal el is veszíthető, ami pedig eléggé nem tesz jót a biztos működésnek. a mai lemezméreteknél pedig nincs olyan, hogy nincs 16 giga helyed."miért tart 3 órán át egy NoDo update, ami igazából nem csinál semmit?"
egyrészt nem tart három órán át, max háromnegyed (nekem egy teli Omnia 7-est ennyi idő alatt frissített anno), másrészt az a nem csinál semmit abból áll, hogy készít egy teljes backupot a rendszerről és a tartalomról, letölt egy többszáz megás romot, telepíti, majd visszatölti a mentett adatokat.nem szabad elfelejteni, hogy ezek az eszközök átlagfelhasználóknak készülnek, akiknek fogalmuk sincs róla, mi az a rendszerpartíció meg firmware-update. nekik az a fontos, hogy 2.0-ból 3.0 lett és jé, van copypaste meg integrált facebook chat. ennyi.
a kimaradt funkciókat sem poénból vagy kibaszásból nem tették bele a szoftverekbe, hanem azért, mert ezek lefejlesztése, kitesztelése időt vesz igénybe - és mielőtt valaki bemondja, hogy de hát mi tart fél évig egy backup berakásán, az egy pillanatra gondolkodjon el azon, hogy hányféle telefon hányféle szoftverének kell tökéletesen együttműködnie hányféle Windows-zal, hardverrel és beállításokkal.
"attól, hogy a többinél kevesebbet kér, még nem lesz kisebb és gyorsabb"
mondjuk elég vicces úgy rámondani, hogy lassú meg sokat fogyaszt, hogy az összes többinél gyorsabb és kevesebbet fogyaszt... -
moonman
titán
tudom, izlesrol nem vitatkozunk, de szerintem meg az egyetlen OS, aminek stilusa es egyenisege van, a tobbi mind affele cukormazzal megkent, ragogumibol osszegyurt katyvasz hatasat kelti.
funkcionalitasban pedig semminek nem erzem hianyat, a legintegraltabb platform jelenleg es a 30000 app kozott siman megtalaltam minden igenyemre a megfelelot. meg turn-by-turn hangos navigaciom is van.
"ettol meg hasznalhatobb az I4"
lof.szt, en a hajamat tepem, ha a kezembe kerul - androidos foshalmazzal egyetemben - a WP-t meg konkretan "elvezem" hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest