Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz moonman #41 üzenetére

az tök jó, hogy szerinted a mai lemezméreteknél nincs olyan, hogy nincs 16 giga helyem, pedig a nodo update-nél belefutottam, mert én a c: meghajtón csak az oprendszert tárolom, általában 5-6 giga plusz helyem van mellette, nem kell több, nekem így jó. ugyanannak a lemeznek egy másik partícióját meg nem kissé lenne nehéz elhagyni. ha nem lett volna egy laptopom, amin meg tudtam csinálni, akkor particionálhatom újra az egész hdd-t. ez nálam kiesik a felhasználóbarát kategóriából. meg lehet csinálni úgy a szoftvert, hogy legalább az opció legyen meg a változtatásra. csinálja a default dolgokat, ha meg nem megy, akkor kérdezzen meg, mi legyen. ha meg nem is tudja, mi az a rendszerpartíció, akkor hogyan oldja meg azt a problémát, ami nekem is előjött?

a nodo update pedig a szarakodásokkal együtt közel 3 órát vett el az életemből, csak a backup volt egy óra, mert tele volt töltve a teljes belső memória, visszaírni majdnem ugyanennyi volt. tisztában vagyok vele, hogy mit csinált a folyamat során (el tudom olvasni ami a kijelzőn van), maga az update nem is volt ráadásul több száz mega, arról nem is beszélve, hogy a zune nem a romot írja újra, csak bizonyos részeit frissíti. ezért nem lesz pre-mango készülékeken magyar nyelvű menü házilag, csak ha szervízben beleírják a romot. ez így tetű lassú volt és kész, egy iphone update ennek a töredéke, de a hero gyári rom update-je is gyorsabb volt.

nem a zune-ra írtam, hogy nem csinált semmit, hanem magára az update-re, ami azon kívül, hogy a ms bepróbálta, milyen buktatók vannak frissítésnél, szarra sem volt jó felhasználói szemmel. lehet őket kimosni ebből így meg úgy, tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű elrajtolni egy új platformmal, pláne, ha van 4-5 gyártó a képben, de ha időben kapcsoltak volna, akkor talán kiforrottabb formában is meg lehetett volna jelenni a wp7-tel és akkor nincs ennyi kritika, de legalább másfél évvel voltak a konkurencia mögött, ami látszik is.

és ha update-nél tud backupolni, meg scripttel tud, akkor miért is kell újra lefejleszteni ezt a funkciót?

az utolsó pontra meg annyit, hogy ha egy kispolák gyorsabb egy kétütemű trabinál, attól még nem lesz gyors általános értelemben, nem értem, ezen mi nem volt egyértelmű. volt iphone-om és htc-m is az optimus 7 előtt, mindhárom program lassú az én értékrendem szerint. és a linkelt adatok csak az agentek fogyasztását mutatták, ami meg nehogy már mérvadó legyen, ezek a háttérben futó folyamatok, amint bedugsz egy telót, elindul maga az alkalmazás, és az nem ennyit kér enni.

és ezt nem fikázásnak kell venni, mert nem adtam/dobtam el a telefonom, használom még mindig. mert gyors a felület, jól használható és majdnem mindent tud, amire szükségem van, de mint mindegyik másikkal, ezzel is vannak problémáim, amiket leírok, érdekes módon itt is a pc fronton vannak a gondok, nem a telefonnal. ezeket meg lehet magyarázni, de attól még nem fognak semmivé foszlani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés