- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
A videók alapján nekem úgy tűnt, hogy kockáztatni sem nagyon kell. Mondjuk ha jól értelmeztem, még nincs is kétmagos optimalizáció Android esetén.
Mondjuk én annak a rendszernek a rákfenéjét szegmentálódásban és a gyík supportban látom.Funkciókban tényleg lenyomhatja, de ebben amúgy az a vicc, hogy felmérések szerint ugye a legtöbben iOS-t használnak, ha netezésről van szó, de ugye Androidból sokkal-sokkal többet adtak el összességében. Ebből mondjuk el lehet gondolkodni, hogy a legtöbb (olcsó) Android modellt kb. arra használja a tulaja, amire bármlelyik telefont manapság: teló, sms, talán zene, csóközön. Szóval hatalmas réteg az is, akinek aztán halál mindegy, hogy mekkora a fícsör lista, mert sosem fogja kihasználni (úgy értem, sem egy WP7-et, sem egy iOS-t, sem egy Androidot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512 ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest