Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
eladohardver #118 üzenetére
Hát nézd, én mindegyiket be tudom lőni egy az egy ellen, aki oda jár, innentől meg annyira nem számít, mert viszonylag élvezhető a játék. Egyébként a jók nagyját ismerem 10-15 évvel ezelőttről (játszottak clanbase eurocupot meg efterlysten is ott voltak napi szinten), olyanokat is, akiket gyanúsítgatnak, hogy csalnak, és szinte kizártnak tartom, hogy így legyen. Pl bátyámra is mondogatják többek között, azon is jót szoktam röhögni. Azt aláírom, hogy lehetnek köztük, de én ennyire szar nettel nem tudom megmondani, hogy melyik, meg ha így is van, akkor közepesre van állítva a botjuk, mert lőhetőek. Magában a klánban egyébként tényleg nem jók a tagok 1-2 kivétellel. Nem is szívesen járok a szerverükre, de nincs más etpros szerver, amin lenni is szoktak.
-
válasz
eladohardver #118 üzenetére
Nem tudom talán más a szerver hosting és annak más az internet szolgáltatója.
Itthon a Digis neten lógó szerverek felé közel 0-ás a pingem régi játékokba digis netről, más szolgáltató felé meg nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest