Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
eladohardver #118 üzenetére
Hát nézd, én mindegyiket be tudom lőni egy az egy ellen, aki oda jár, innentől meg annyira nem számít, mert viszonylag élvezhető a játék. Egyébként a jók nagyját ismerem 10-15 évvel ezelőttről (játszottak clanbase eurocupot meg efterlysten is ott voltak napi szinten), olyanokat is, akiket gyanúsítgatnak, hogy csalnak, és szinte kizártnak tartom, hogy így legyen. Pl bátyámra is mondogatják többek között, azon is jót szoktam röhögni. Azt aláírom, hogy lehetnek köztük, de én ennyire szar nettel nem tudom megmondani, hogy melyik, meg ha így is van, akkor közepesre van állítva a botjuk, mert lőhetőek. Magában a klánban egyébként tényleg nem jók a tagok 1-2 kivétellel. Nem is szívesen járok a szerverükre, de nincs más etpros szerver, amin lenni is szoktak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy közel 11 éves játékról szeretnék nektek írni, amely játékmenetben sok mai franchise játékot maga mögé utasít.
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest