Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Ehhez én annyit hozzátennék, hogy a sok cheater wallhacker chams, anihil user-nek valóban mindent is kirajzol... És amikor upc-n adminkodtam voltak olyan userek akiknek magasabb volt a pingje és tudom, hogy nagyjából arról a környékről játszottak mint másik user. Kb olyan mintha nem csak a szerverhez kapcsolódna a hacker... hanem a te IPd-től veszi az adatot folyamatjában, vagy csak akkor amikor valamilyen x distance-ra van a cheatertől.
ETC szerver tele van velük... Ha saját ip-vel tolom akkor a lagometer amikor jön az egyik megőrül... gyönyörűszép piros csíkokat produkál, és fps drop(ez utóbbi akkor amikor benne van a pofámba a cheter, a nem cheaternél ilyen nix). KB le se lehet így őket szedni.... Ha felmegyek vpn-el játszhatóvá válik, és nem látom a piros dolgokat, és fps drop sincs. Ahol van élet szerver ott tele van velük, ne csodálkozzatok az fps-drop-on VPN-re fel bajtársak!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest