Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
eladohardver
üzenetére
Köszi! Megnézem ezeket, nem tudom hogyan lett 125 a maxpackets. A szerver szerintem 100-ra állítja, és nem is lehet eltérő egy etpros szerveren, de azért ellenőrzöm. Jó ideje mindenki 25000 rate-el és 20-as snaps-al játszik. Nem tudom ezek pontosan mik, de lehet listázni a játékosokat, és 95%-nak ennyi. A packetdup 5-re állítása valszeg nem számít semmit, legalábbis úgy rémlik már próbáltam 1-en is, de akkor is rossz volt. Azért ezeknek utánajárok. Most a héten biztosan nem lesz időm játszani, de talán a hétvégén valamelyik nap igen.
Amikor a FreeBSD-t próbáltam, akkor úgy csináltam, hogy az alap konfigot vettem alapul, és csak néhány dolgot állítottam át, úgy, mint felbontás, maxfps, tracers, stb. Nem változtatott semmin, azért gondolom, hogy ezt nem lehet megoldani valamilyen konfig beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest