Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Én ezekben a kis atomos kínai gépekre, mint a jelenlegi r6s mediaplayerem utódja próbálok tekinteni, ezért pár hete már feltúrtam a netet az ügy érdekében.
Akkor még nem volt megoldott az efi probléma miatt a linux telepítése, de úgy látszik időközben sikerült haladni vele.
Amire szintén nem találtam akkoriban választ, hogy képes-e hdmi-n kiadni érintetlenül a hd hangokat.
Annyit találtam róla, hogy alapból win alól nem lehetséges, de azt még senki nem merte állítani, hogy hardveresen ne lenne képes erre, szóval erre még várok.
Ha erre képes lenne és vki egyszer majd készítene rá egy openelecet, akkor pöpec kis mp lenne belőle.Vagy lehet veszek egyet csak simán szülőnek régi pc helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest