Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel, ket ponton is
az elso, hogy azzal, amit te irsz, semmi gond, ugyanis te elrejtettel benne olyan kucsszavakat, mint "én", vagy "nekem"
a masik, hogy nem olyan alternativakrol beszeltem, mint pl a k3b - windoze-ra is letezik millio fele cd iro szoftver, ugyanigy zenelejatszo is -, hanem olyan professzionalis programokrol, mint pl az adobe termekei, s bar en magam nem ertek hozza olyan mertekig, hogy nekem gondot okozna, meglehetosen sok helyen lehet arrol olvasni (olyanoktol, akiknek ez munkaeszkoz), hogy linux rendszereken az alternetiv programok nem nyujtanak annyit, mint windoze-on az adobe termekei (es itt nem arrol van szo, hogy mas, hanem hogy egyes funkciok, szolgaltatasok hianyoznak belole)es megegyszer, itt most nem kivanok allast foglalni, mindossze arra kivantam felhivni a figyelmet, hogy legyunk mar kovetkezetesek, ne beszeljunk ossze-vissza, attol fuggoen, hogy eppen mi tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest