Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jena2
tag
válasz
#63439360 #122 üzenetére
köszi nekem valahogy úgy magyarázták hogy az xp egy helyen használja fizikailag a winyót is meg az ssd-t is, a win 7 meg valahogy mindég más helyen így eloszlik az elhasználódás az egészre,
ja és azt mondták hogy van hozzá segéd progi vagy driver amivel ez kiküszöbölhető -
törölt tag
válasz
#63439360 #96 üzenetére
"Kezdem ott, hogy azonnal driver gonddal (nem eggyel) szembesültem. Nagy nehezen megszereztem azokat, de nem futottak tökéletesen, bármit is csináltam. XP. alatt hibátlanul, tökéletesen futott mindegyik.
(USB modem, analóg TV kártya, web kamera, nyomtató)"Ez a helyzet nálam is fennállt, a még ma is kiválóan működő analóg TV Tuner kártyám csak XP-n hajlandó tökéletesen működni. Igaz, Vistához és Windows 7-hez is van hozzá driver, amik működnek is, de... Vista alatt bűn ronda a kép, homályos, zajos. Windows 7 alatt valamivel jobb a képminőség, de gyors mozgásoknál, ahol a deinterlacingnek működnie kellene, ott nemhogy ez nem működik, hanem még a kép is beszaggat úgy, mint amikor egy alsó kategóriás VGA-val játszunk Crysis-t. Persze a felvett anyag is ilyen. XP-n viszont a kép szép, az apróbb betűs részek is jól olvashatók, míg a későbbi Windowsokban az apró részletek elvesznek, tök homályosak.
Ám a Windows 7 nekem bejött, ezért én nem akartam lemondani mind a kettőről. Így dualban használom a gépet. Van rajta egy XP, amire csak a TV tunert tettem föl, még net sincs rajta. Ezt használom arra, hogy a TV-ből felvegyek ezt-azt. A második partíción pedig ott van a Windows 7, és azt használom minden másra. Így is megoldható a dolog. -
gtasystem
őstag
válasz
#63439360 #41 üzenetére
van egy csomó képernyőfotó készítő program..
én most speciel ezt használom de van még sokféle.. -
törölt tag
válasz
#63439360 #34 üzenetére
Nos..
Az alignálás (helyes) beállítása nekem alig (de inkább semmit) nem javított a szekvenciális írás/olvasás sebességén.
No problem.. Ugyanis előtte is jól mozgott az SSD (a vas, az op. rendszer ismeretében).A témaindító cikk jó, aktuális. A jövő az SSD-é.
Szerk: elnézést kérek, új vagyok itt, meg kell szoknom, mekkora a helyes (linkelt) képek felbontása. A lényeg (az összehasonlítás) lemaradt. Elnézést..
-
törölt tag
válasz
#63439360 #32 üzenetére
Helyesbítek: időközben megoldva a helyes alignáció is.
Alignment Tool 2.0 letölt [link], ISO kiírása egy CD-re.
Erről a lemezről indítva, Partition boot record opció indítása.
Gép újraindul, röptében javít (a partíció kezdetének eltolását).
Restart, boot sorrend visszaállítása az SSD-re. Nézzük...Partíció kezdetének eltolása: 1 048 576 : 4096 = 256, tehát egész szám. OK.
(ha nem egész szám az eredmény, akkor nem jó az alignálás)(ha ráérek, megnézem mit/mennyit változott a szekvenciális írás/olvasás sebesség).
Új hozzászólás Aktív témák
lo ..avagy hogyan toljunk el valamit jól..:-)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest