Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

JasL őstag Macrium Reflect Free edition-nel mentsd le szőröstül bőröstül, mielőtt újra kinyírod  Pendrive-ról bootold be, amikor vissza akarod állítani, mentést a gépen futás közben is csinálhatsz vele, full mentést. Csak ajánlani tudom ezt a szoftvert, kipróbáltam pár másikat már. Ingyenes! Pendrive-ról bootold be, amikor vissza akarod állítani, mentést a gépen futás közben is csinálhatsz vele, full mentést. Csak ajánlani tudom ezt a szoftvert, kipróbáltam pár másikat már. Ingyenes!
- 

JasL őstag Nem kell backup partíció. Rádugsz egy aktív USB hub-ot, abba egy egeret, pendrive-ot bootolható Windows 10 telepítővel meg billentyűzetet. Azért kell az aktív hub (külső tápos) mert nem ad le elég Wattot 3 eszközhöz a miix 3. Bebootolsz pen-ről, legyalulod az összes létező partíciót és felteszed, viszont hallásra. Mod: annyi van, hogy a Windows 10 inaktiváltan kerül telepítésre, de ezt meg lehet oldani ugyebár  
- 

JasL őstag Ugyanilyen tabletem van. Én simán lementettem backup szoftverrel pendrive-ra első nap az egészet, aztán úgy eldugtam, hogy azóta elő se vettem  Telepíts fel egy Windows 10-et, utána Platform drivert (8.1-es Winé is jó) és teljesen jól működik vele. Kár a gőzért, szerintem nyugodtan lemondhatsz a backupról. 
- 

Ha egy másik ugyanilyen gépről elküldi valaki? Az gondolom működne. 
- 

jimmy399 senior tag Szerintem szoftverestesd újra. Pénz bukik, mert ez nem garanciális, de megtanultad, hogy ne lépj biztonsági mentés nélkül. 
- 

Thome veterán Hajrá  
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- CORSAIR K100 AIR
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pendrive-ról bootold be, amikor vissza akarod állítani, mentést a gépen futás közben is csinálhatsz vele, full mentést. Csak ajánlani tudom ezt a szoftvert, kipróbáltam pár másikat már. Ingyenes!
 Pendrive-ról bootold be, amikor vissza akarod állítani, mentést a gépen futás közben is csinálhatsz vele, full mentést. Csak ajánlani tudom ezt a szoftvert, kipróbáltam pár másikat már. Ingyenes!