- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Aztán indíts el mindkettővel egy appot, az 520-as lefagy, vagy "töltés... . . ... . ..... . ." 10 percig, a másik pedig normálisan meg tudja nyitni (vagy az is épp így reagál).
Aztán lépj a multitasking menübe és nézd meg, melyik tölt újra mindent... Hagyjuk már ezt a WP alá nem kell vas szöveget. Lumia 520-asa van egy barátomnak, vicc ahogy az a telefon működik.
-
martonx
veterán
Bocsi, de ez hülyeség. Eddig is ezt mondtuk, most is ezt mondjuk wp alá nem kell erős vas. Tedd egymás mellé az 520-asomat a régi kétmagos procijával, meg a 735-ösömet az újabb 4 magos procijával, és mondd meg, hogy milyen különbséget látsz közöttük.
Ellenben tegyél egymás mellé egy low-end samsungot, meg egy felső közép samsungot, és bárki megmondja, hogy melyikbe van gyenge vas, és melyikbe erős vas.Hogy a wp is kap csúcshardvert, semmi másra nem jó, mint a marketing hype-ra, meg a hülye vásárlók meggyőzéséhez, hogy ha már sok pénzt ad ki valamiért, akkor "érezze" hogy mi mindent kapott érte.
-
Naughty9011
tag
válasz
Vadmeggy #112 üzenetére
Jo, mindent elhiszek tegyuk fel, de onnantol mar semmit nemhiszek amikor azt irtad , hogy a galaxy advenced jobb bongeszesi elmenyt nyujt, akkor hasznald azt es legyel vele boldog , koszontem... A beagyazott videok meg hol lenne tobb ha nem a youtube.comon, nem gondolod , hogy az indexbe van hiba? A youtube siman megy es nem hiszem , hogy tobb video lenne az indexen mint a youtubeon. De nem akarok vitatkozni, ha neked jobb az advence akkor egeszseggel hasznald
-
Vadmeggy
aktív tag
válasz
Naughty9011 #111 üzenetére
Rákattintok egy linkre ahol tobb beágyazott videó vagy dinamikus tartalom van es félig rendereli be az oldalt. Igaz ez eddig kizárólag az Indexnel fordult elő.
-
Naughty9011
tag
válasz
Vadmeggy #109 üzenetére
Kepzeld enis a 930rol gepelek, netezek, videokat nezek IEbe ha akarom fullscreenbe, mindenre reagal, meghoza instant... Szerintem nallad van valami gubanc, szivesen megnézném ezeket a bugokat, vannak hibái az explorernek, de ennyire nem gáz
Kivancsisagbol kiprobaltam az index.hu-t(nem szoktam használni) olyan 3-4sec alatt toltotte be fullra az oldalt... Nekem ezek utan nehez elhinni amiket leirsz
A vibralo problemakrol olvastam, asszem nekemis volt valamikor de mar 2-3 hobapja nem tapasztaltam ilyesmit, es asszem EDGE es 3G valtas kozben jon elő ez a jelenség.
En csak azt tudom ajanlani, hogy torold a historyt az IEbe hatha megjavul, de en volt mikor 3 honapig nem toroltem es semmi problemam nem volt. -
Vadmeggy
aktív tag
Lumia 930 am van szoval nem mondhatjatok azt, hogy azert rossz a telefonom mert nem csucshardver van alatta. Az internet Explorer egy akkora kalap szar, hogy arra nincsenek szavak. Index.hu kifagy minden harmadik alkalommal. Felig tölti be az oldalt, refreshre nem reagál, ki kell kell lőni az egészet.
Beágyazott videókat nem rakja ki teljes képernyőre csak ha olyan kedve van. Hiaba nyomogatom a gombot nem tortenik semmi. A Samsung s advanceomon jobb böngészni sokszor, pedig annal nagyobb hulladék telefont nehez találni.A képernyő vibrál netezés közben (wifi es 3g alatt), ha rezeg a telefon akkor is. Most is villog, ahogy gepelem ezeket a sorokat.
A két koppintasos feloldás többször nem mukodik mint ahogy igen.
Ezek után senkinek nem tudom jo szivvel ajánlani ezt a telefont. Egy 30ezer forintos telefonnal ezeket a hibákat elnezem, de egy flagshiptol ez szégyen.
-
no more
veterán
válasz
Naughty9011 #105 üzenetére
Mi köze az optimalizálásnak ahhoz, hogy nekem minden automatán működik a telefonomon, nem pedig kapcsolgatok kapcsolókat, meg menükben lépegetek? Az egész kommented olyan zavaros...
-
bagkri01
őstag
válasz
Naughty9011 #105 üzenetére
Annyit írnék csak, hogy szerkesztés gomb.
-
janeszgol
félisten
Ramra nem tett megkötést ez a bejelentés. Másutt 2011-es dátummal olvastam 256 megát, de én úgy emlékszem fél giga volt a megkötés, amit aztán pont az MS definiált felül a Lumia 510/610 párossal. (De csak ezekben volt negyed giga ram, sem a többi Lumiában, sem a HTC Trophyban, sem a Dellben, de még a tervezett Alcatelben is fél giga lett volna, csak utóbbi soha nem jelent meg.)
Ez 2010-ben igen erős hardware volt még a csúcsban is, a WP-nek meg ez volt a minimuma. Érdekes volt.
Ja igen és az akkori WP telók leglcsóbbika is drága volt, tehát gyakorlatilag a középkategória és alatta lévő piac egy az egyben a droidé és a Symbiané volt (meg egy csipetnyi BB a levesbe, csak ízfokozóként, de nem sűrítette és nem színezte az ételt). -
no more
veterán
válasz
Naughty9011 #93 üzenetére
wat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mafia: The Old Country teszt
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest