Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ala
tag
Sziasztok!
Régebben a Workspace-t használtam, de helyette, most bejött ez a Sky Drive. Az érdekelne, hogy word doksikat, hogyan tudok megosztani szerkesztésre másokkal, valahogy nem sikerült rájönnöm.
A segítséget előre is köszönöm!
Attila -
mizu_
tag
Sziasztok!
MyBloop-ot használja valaki? Sajnos korlátozták, hogy melyik országokból lehet regisztrálni így nem tudom kipróbálni.
Én egyelőre a Dropbox-ot használom, aminek szerencsére van windowsos kliense, azonban ez egy az egybe le-fel szinkronizál mindent. Valamint náluk a megosztásoknál nem lehet jogosultságot beállítani. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A SkyDrive-on,hogyan tudok egy mappát kóddal levédeni?
FTP nincs hozzá?
MSN partnerek között is lehet jogokat osztogatni? -
Peet
senior tag
Skacok!
Árulja már el valaki végre nekem, hogy hogy a francba tudok letölteni róla egy olyan könyvtárat ami mondjuk 200 fájlt tartalmaz? Egyessével töltögessem a fájlokat? A drag and drop nem müxik ie7-el csak linket szed le.
Egy ftp ilyen szempotból ezerszer jobb mert kijelölök egy könyvtárat ás sutty simán leszedem, de itt csak fájlonként megy???????? Ha igen, ritka sz..r ez a szolgáltatás.
Mellesleg felhívtam a Micorosoft ügyfélszolgálatot is, hátha segítenek nekem, de a telefonos kislány szépen elirányított a netes ügyfélszolgálathoz, hogy ilyen ügyekben ők segítenek, ő nem. Mondom fasza 24 óra mulva megjön a válasz, csak nekem sürgősen kellettek volna a fájlok így voltam olyan hülye és egyessével leszedtem mind a 200-at, de legközelebb már nem akarok vele szívni, ezért keresnék valami normális megoldást. Mellesleg a letöltésvezérlő sem megy,arról nem is beszélve, hogyha 100 könyvtárba elkönyvtárazva van az a 200 fájl akkor meg 1000x jobban szívsz.
-
Szabesz
őstag
Hmm.. és egész gyors is

peba0706: zip?
-
peba0706
csendes tag
Nem érted. Mondjuk van egy mappám, benne tizensok word doksival, meg egy másik txt-kkel, stb, és most állandóan tallózgassam ki? Miért nincs drag and drop?
-
peba0706
csendes tag
És sehol egy ilyen desktop-drive shortcut vagy valami? Ötösével töltsem fel a fájlokat? Mennyémá
EZ MI? 
-
hát én kipróbáltam.
proharveres hirdetésemhez raktam fel képet.
szerintem teljesen használható.
ja a fáljméret korlátozott. -
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ilyen nyakatekert linket senki nem fejt meg...

-
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Szerintem nem, mert ez olyan mintha egy publikus képfeltöltő (pl. ImageShack), vagy fájlfeltöltő (pl. Rapidshare) oldalra töltenéd fel, csak éppen úgy, hogy mindig kéznél van, mivel tudod, hogy hol van.

-
Kareszovics
addikt
Na most valami nem tiszta Nekem (biztos láma vok).
Ha Publicba rakok valamit, akkor úgye az az, hogy mindenki meg tudja nézni. Tételezzük fel publikba berakok egy képet, kimásolom a linket, berakom mondjuk egy topikba, akkor onnantól kezdve nem tudnak belépni az én felhasználói fiókomba vmilyen mahinációval?
-
lesaux
veterán
Kipróbáltam. Olyat nem tud, hogy http://skydrive.live.com/lesaux/photo.jpg? Csak ilyen elmebeteg linkekkel?
-
Kareszovics
addikt
Egy újszülöttnek minden vicc új... köszi!

-
sztikac
őstag
Ejnye, hát nem olvastok ITcafé-t?

-
csak csöndben: ADrive: 50GB of Free Online Storage
mellesleg én is mégis a live skydrive-ot használom, ha kell valamire, elég az is -
Skynet258
veterán
Hm, valóban hasznos lehet, és én sem tudtam róla. Köszi!

-
Morden24
nagyúr
Na, remek, eddig még nem volt nálunk elérhető a cucc, és egy ideje már nem is néztem

Köszi!
-
BaliJack
aktív tag
Köszönöm én is
. -
Jofi81
őstag
Tényleg nem tudtam róla, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kettő, itt két kattintás a jogokat kiosztani az msn-es partnerek között. 

No Offense!