- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler #42 üzenetére
Árukapcsolás. Ez a dolgok rákfenéje mindenhol.
Ha köteles lennék használni, akkor egyetértenék, de te már előbb is kifejtetted, hogy nálad "elvi kérdések" ezek. Ilyen tekintetben oké, megértelek, de vitatkozni nem látom értelmét, mert nálam meg pont nem azok.
Hidd el, ha az Mplayert utólag lehetne megvenni, nem kéne a kutyának sem.
Ha a firefoxért 10 dollárt kéne fizetni, az kinek kéne?
WM-ben boldog-boldogtalan rakja fel a 3rd party mp3, meg movie-lejátszókat
WM-en szerintem teljesen más kategória, ahol én is meg tudom mondani, hogy a Pocket IE a nyomába sem ér az Operának pölö. Desktopon más a helyzet, nem látom a párhuzamot.
A Lightwave-es példánál nagyon is látom a különbséget. Pontosan arról van szó, hogy anno flottul ment Amigán egy scene mondjuk ezer poligonnal, ma a gigaramos gépen ugyanilyen flottul megy a 10millió is.
Viszont ha te nem akarod a 10 milliót kihasználni, akkor sem fog elindulni az Amigán. Itt ez a lényeg.
Szerinted ha lenne egy survey hogy akarod-e ha jobbklikkre azonnal megjelenne a menü, ha a win nem omolna össze pitiáner műveletek közben, ha a bootidő feleződhetne, stb-stb, hány ember mondaná, hogy "nem kell, jó ez így"?
Na most ez kb. olyan, mint a fizetésemelés vagy az ingyenpia. Ha felajánlják, akkor ki az, aki azt mondja, hogy nem kéri? Viszont szerintem a legtöbb ember kvázi leszarja, hogy a gépének 30 mp vagy 45 mp vagy 60 mp a bútideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mafia: The Old Country teszt
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Nők, nőügyek (18+)
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- gyári garanciás Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest