Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz John Fowler #42 üzenetére

Árukapcsolás. Ez a dolgok rákfenéje mindenhol.

Ha köteles lennék használni, akkor egyetértenék, de te már előbb is kifejtetted, hogy nálad "elvi kérdések" ezek. Ilyen tekintetben oké, megértelek, de vitatkozni nem látom értelmét, mert nálam meg pont nem azok.

Hidd el, ha az Mplayert utólag lehetne megvenni, nem kéne a kutyának sem.

Ha a firefoxért 10 dollárt kéne fizetni, az kinek kéne?

WM-ben boldog-boldogtalan rakja fel a 3rd party mp3, meg movie-lejátszókat

WM-en szerintem teljesen más kategória, ahol én is meg tudom mondani, hogy a Pocket IE a nyomába sem ér az Operának pölö. Desktopon más a helyzet, nem látom a párhuzamot.

A Lightwave-es példánál nagyon is látom a különbséget. Pontosan arról van szó, hogy anno flottul ment Amigán egy scene mondjuk ezer poligonnal, ma a gigaramos gépen ugyanilyen flottul megy a 10millió is.

Viszont ha te nem akarod a 10 milliót kihasználni, akkor sem fog elindulni az Amigán. Itt ez a lényeg.

Szerinted ha lenne egy survey hogy akarod-e ha jobbklikkre azonnal megjelenne a menü, ha a win nem omolna össze pitiáner műveletek közben, ha a bootidő feleződhetne, stb-stb, hány ember mondaná, hogy "nem kell, jó ez így"?

Na most ez kb. olyan, mint a fizetésemelés vagy az ingyenpia. Ha felajánlják, akkor ki az, aki azt mondja, hogy nem kéri? Viszont szerintem a legtöbb ember kvázi leszarja, hogy a gépének 30 mp vagy 45 mp vagy 60 mp a bútideje.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés