Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz hcl #143 üzenetére

Áh a driver ellátottsággal nincs gond ma már, bár az én gépemnél még jó előre kell gondolkodni, és egy atheros hálókártya drivert hagyni a vinyón, mert ha nincs akkor el van vágva a nettől a gép, bár elég népszerű chip és elég régi is ahhoz hogy a telepítőben benne legyen, de nincs(mellesleg amikor új volt, bár bugos volt a driver az tény, de olyan lazán megfektette az überbiztonságos vistát hogy ihaj(végtelenségig tartó betöltőcsík, soha be nem töltődés, random kékhalál, durván szaggató asztal egérkurzorostul).
    Az ati driver telepítése után rendszeres 1024*768 lesz a max felbontás a képernyőbeállításokban az befigyel (szerencsére ccc-s kényszerítéssel ki lehet ütni), na meg egyszer a rejtélyesen használat közben észrevétlenül(annyira, hogy másnap az eventlogból tudtam meg, hogy kb miközben játszottam állítólag megsérült a registry, amikor a sérülés "eredményét láttam" (eltűnt a win beépített hálózati felhasználója, és a hálózati szolgáltatások nagy része access denied, vagy a nem induló szolgáltatásoktól függés miatt nem indult el sehogy) megsérülő registry. Mindezt úgy hogy azon kívül semmi se sérült, a gép betonstabil, vinyón 0 hiba, smart szerint is 0 hiba és kiváló állapot. Ez máig rejtély, eddig 2 win gurunak "tört bele a foga".
    De hétvégén is előadott egy meglepőt. Bekapcsolom a gépet, már vista sp2 rendszeresen frissítve, majd kék halál: UNKNOWN hard error C:\Windows\system32\ntkrnl.dll (asszem ez volt). Reset, majd hiba nélkül elindul... és megy úgy 14 órát kikapcsolásig. (elején majdnem szívrohamot kaptam, hogy megint pont hétvégén szopat meg)

Új hozzászólás Aktív témák