Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt320i

senior tag

válasz Sanyix #142 üzenetére

nem állítottam hogy a win-ben nincsenek gondok, persze hogy vannak, semmi sem tökéletes.
    de ha arányait nézed sztem a win sokkal jobban áll, főleg ha még hozzáveszed azt is, hogy mennyivel több minden fút a win-en.

Ezt hívják favágó módszernek...
    csak kérdezném a linux alatt nincs ilyen :D :F
    és ha az Ubi bekrepál akkor mit csinálsz, milyen megoldást tudsz?

Fura nekem soha nem volt gond ezekkel linuxon... főleg nem apám netezős gépén
    ha soha nem volt ilyen problémád akkor nem értem a "főleg-et" :DDD
    de akkor te szerencsés vagy, amig nekem is abit kn8sli-m volt és egy GF7600GS addig nekem is minden tökéletesen működött, és én sem értettem mi az a rengeteg probléma az Ubi fórumon. Számítógépváltás után (Giga MA 780G UD3H, Saphire 4670 Ultimate, Atlon x2 5600+, Ubuntu 9.04/64) sajnos én is megtapasztaltam hogy milyen az amikor bármennyi googlizés, és buherálás után nem sikerül normális működésre bírni a vasat.
    Elég idegesítő.
    De mindezek ellenére várom a 9.10-et, felrakom újból és remélem ott már kevesebb gondom lesz.

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz Sanyix #142 üzenetére

"legalábbis ha használva van, és nem úgy áll ahogy telepítve lett."
    Melóhelyen a domainben levő gépeink kb. 2 hét alatt annyira befragmentálódnak, hogy a felére lassul... Egy otthoni gépnek ehhez szerencsére több idő kell.

"vagy azt hogy egy nehezen olvasható cd miatt blokkol az egész rendszer,"
    Ja ez kemény. A Win2003 Server befagyasztható egy rossz CD-vel. Nesze neked biztonság :D

"már régóta vista sp1-et használok, ott is tudnék mesélni a stabilitásról, meg a rögtön minden megyről..."
    Meg a driver ellátottságról gondolom.

Új hozzászólás Aktív témák