- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
xxSanchez #91 üzenetére
Igen,nekem is fizetnek a nemtetszésemért
-viccet félretéve... Nem egy rossz rendszer,de még közel sem kész és nagy hiba volt így kiadniuk,sok még a hibája és hatalmas hiba volt,hogy nem lehet kiválasztani,hogy a régi startmenüt akarom,vagy fürdőszobai csempéket,valamint nekem ugyan ne tolja a pofámba azt az ocsmány földalattit se! -mivel ezeket nem javították,nem adtak választási lehetőséget...nnna ezért az MS igenis magasról tesz az emberek véleményére!
...és miért vagyok mérges? A net tele van startmenü megoldásokkal,televan olyan megoldásokkal,melyekkel sokkal jobban testre szabhatóbb az egész win8,csak annyi a gubanc,hogy ezekért pénzt is elkérnek és természetesen nem frissítik őket kellő ütemben,ami miatt akár jöhet is kékhalál,fagyás,egyik frissítés után kompatibilitási hibák sorozata és természetesen újratelepítés... Most jön egy okos és azt fogja írni,akkor használjam,úgy ahogy van... hát kösz,de nem,mert ez így alapjáraton egy,gagyi kinézetű,win7 -hez képest tré rendszer...
-hogy elérjem azt a szintet,ami nekem tetszik,ahhoz a fentebb említett 3rd party progik és azokból származó problémák akadályozzák....és igenis ezek mind a mikrofos hibája,ha tetszik,ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest