- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
xxSanchez #91 üzenetére
Igen,nekem is fizetnek a nemtetszésemért
-viccet félretéve... Nem egy rossz rendszer,de még közel sem kész és nagy hiba volt így kiadniuk,sok még a hibája és hatalmas hiba volt,hogy nem lehet kiválasztani,hogy a régi startmenüt akarom,vagy fürdőszobai csempéket,valamint nekem ugyan ne tolja a pofámba azt az ocsmány földalattit se! -mivel ezeket nem javították,nem adtak választási lehetőséget...nnna ezért az MS igenis magasról tesz az emberek véleményére!
...és miért vagyok mérges? A net tele van startmenü megoldásokkal,televan olyan megoldásokkal,melyekkel sokkal jobban testre szabhatóbb az egész win8,csak annyi a gubanc,hogy ezekért pénzt is elkérnek és természetesen nem frissítik őket kellő ütemben,ami miatt akár jöhet is kékhalál,fagyás,egyik frissítés után kompatibilitási hibák sorozata és természetesen újratelepítés... Most jön egy okos és azt fogja írni,akkor használjam,úgy ahogy van... hát kösz,de nem,mert ez így alapjáraton egy,gagyi kinézetű,win7 -hez képest tré rendszer...
-hogy elérjem azt a szintet,ami nekem tetszik,ahhoz a fentebb említett 3rd party progik és azokból származó problémák akadályozzák....és igenis ezek mind a mikrofos hibája,ha tetszik,ha nem. -
Fontos?
tag
Totálisan egyetértek veled!
-lehetne még tovább fokozni azzal,hogy IGEN IS SZÜKSÉG VAN A STARTMENÜRE...A RÉGI MEGSZOKOTTRA!!!
(kérem kiemelni pirossal)
...és itt előre írom,hogy nem kérek bullshit nyálas,nyalós,fröcsögést,hogy de jááó az ááúúj feület,csak szokd meg,prááábáááuld ki,mert nem práubálttad,azéééé...
Nos nekik ajánlom figyelmükbe az alábbi képet...no meg annyit,hogy én megbántam még azt a 9000ft-t is érte!
Megvettem 9k-ért és a telepítés óta volt 3 kékhalál,2 újratelepítés,míg win7-nél 2éven át semmi hiba,na pont ennyit erről a fosról a win8-at istenítőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest