- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Végigolvastam a hsz-eket és ismét meg vagyok botránkozva! A nemakarás tipikus példái vagytok Ti is mindannyian!!!!! (tisztelet a kivételnek aki legalább próbálkozik)
Pont ugyanazt csináljátok mint a legtöbb online játékban a játékosok a fórumokon: addig rinyáltok meg sírtok, amíg a fejlesztők beadják a derekukat és végrehajtják a módosításokat...mi lesz a végeredmény? Egy szánalmasan elcseszett katyvasz, ami a végén senkinek sem fog kelleni! Köszönjük a sok Emesének!
Teljesen mindegy mit cikkeznek ide, a többség mindig leragad a kurv@ Start gombnál...mintha olyan sok értelme lenne!!! Pedig szinte semmi: bonyolult az elérése mindennek általa, a többség pedig csak arra használja, hogy a vezérlőpultot, vagy a nyomtatókat elérje onnan...a többire meg ott vannak a shortcutok és kész! Mondjatok hazugnak nyugodtan, de én legalább nem köpöm magamat szembe a tükör előtt is!!!
Lassan 20 éve használok windowst, de a start gomb által nyújtott "kényelmet" soha nem használtam. Billentyűkombik és parancsikonok. Ennyi. Miért? Mert sokkal gyorsabb! Ismerőseim, rokonaim, mind így használják és sz@rnak bele a start gomb meglétére!
Ikonok helyett, de inkább mellett kaptunk csempéket, ami ha nem tetszik egy klikk és már nem is látod. Ez olyan eget rengető Uraim????!!!! Kívánom nektek, hogy soha ne legyen nagyobb gondotok az életben!
A stabilitással meg ne is gyertek, mert a W8 stabilabb és jóval gyorsabb mint a W7! Ez pedig tény.
Talán itt lenne az ideje egy tartósabb tesztnek, és tessék kicsit elfelejteni a berögzült szokásokat! Eltelik így pár hónap és tetszeni fog, mert jobban használhatóbb! Ennyi erővel miért nem használtok inkább DOS-t???Jah tudom már: nincs Start gomb
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest