- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
A tablet egy számítógép. Használhatóságát a perifériái és a rajta futtatható alkalmazások feladatai, ergonómiája és azok hatékonysága, produktivitása határozza meg.
Egy kalibrált nagy felbontású, hordozható megjelenítő minden képi megjelenítéssel kapcsolatos feladat során kényszerítően munkaeszközzé válik.
Portrékat fotóztam tegnap. Egy D3200-fix obival és wifi adapterrel, táblával távirányítva, monitorozva, Dropboxba mentve a fotókat.
Szalagavatón bejátszógép volt a tábla, valamint effekt az énekre, mert a keverőn nem volt zengető. Korábban ugyanezt egy PB-notival oldottam meg. Nem fostam, hogy lemerül...
Meg olvasótábla is a felkonfhoz, megoldva az olvasáshoz szükséges fény örökös problémáját.A webes felületű hálózati konfigurálást, wifi beállítást, ellenőrzést simán a tábláról végzem. Korábban laptopról ment.
Sajnos a táblán igen megszoktam a jó képminőséget és a kényelmet. Minden monitor vacaknak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest