- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Aztán most vedd figyelembe, hogy mennyit foglalkoznak, mennyi energiát ölnek egy ilyen szerver feltörésébe, és mennyit egy "egy a sok közül" otthoni gépébe...
A nagy biztonságot meg... mond pl annak a fotósnak, akinek véletlenül törölték a teljes Flickr accját az összes fotójával valaki másiké helyett... (elvileg visszavonhatatlanul, mert ugye a végleges törléshez joga van elvileg a felhasználónak... aztán mégiscsak találtak egy mentést, amiben benne volt, hogy így legyen double fault a dologból, hiszen kiderült, hogy hiába kérsz végleges törlést, az még megmarad náluk)
...de hogy hétköznapibbat is írjak, YouTuberól is törölgetnek rendesen... múltkor én is megszívtam. A műsort készítő TV engedélyével feltettem egy adást, amit egyszercsak szó nélkül töröltek, valószínűleg a főcím alatti zene miatt... Ne gondold, hogy a privát anyagaidból nem fognak majd ugyan így törölgetni egy idő után a felhőben.
Hm, de megemlíthetem azt is, amikor a freemailről eltűnt az inboxom... hibajelentés után visszaállították... üresen.
Persze, itthon is elveszhetnek az adatok, elszáll a vinyó, véletlen törlés, stb... csakhogy itthon olyan biztonsági szintet hozok össze, amilyet akarok, míg a felhősnél csak reménykedek benne hogy kellő biztonság van, és abban is, ha gond van, akkor foglalkozni is fognak az üggyel, és visszaállítják (ingyenes vagy olcsó esetén, netán kevés versenytársnál elég hamar a sz@runk rá szint várható, drágán meg ki akarja tároltatni a cuccait...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest