- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#20678144 #201 üzenetére
olvastad, hogy meggyakták az rsa, inc.-et is?
én nem mondtam, hogy csak bruteforce törés a törés, ha elvitték a pénzem a bankból, nekem mindegy, hogy bruteforce-szal törtek vagy meghekkelték a titkárnőt a loginneve érdekében...kizártnak tartom, hogy valós piaci igény legyen egy olyan megoldásra, ami csak a jószándékú felhasználókat akadályozza, a csúnya bácsikat minimálisan sem, ellenben sokba kerül.
Egyébként volt már erről szó korábban másik threadben (brute force jelszótörés) és a véleményem nem változott, a valós életben valós emberek által használt jelszavak zöme záros határidőn belül törhető. Amíg ezen nem változtatnak, addig az a tény, hogy esetleg nem lehet felvésni egy rootshellt a boot szektorba, kb. semmit nem jelent. Max annyira zavaró, mintha egy pestinek magyaráznám, hogy becsuktak az 5 debreceni mekkdönciből egyet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest