Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Frissíts, a post RTM frissítések javítottak pár dolgot, már a flashbe se döglik bele az egész kóceráj. Szerintem driver hiba egyébként, csak azt nem értem miért kellett egy minor verzióban driver modelt változtatni.
-
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Azért ilyenkor látszik, hogy az NT6 milyen brutálisan jól sikerült...
-
válasz
Set-Comment™
üzenetére
+ a charm pont azért jó, mert elengeded az eszed és lehúzod a sarokba ameddig tudod. RDP-n !fullscreenben ez nem működik...
-
válasz
üzenetére
A slipstreaming miatt megszűnt a támogatás? Wow. Ezt nem tudtam.
Egyébként ha valakinek OEM verziója van, azzal alapból nincs support.
Thurrotték is elmondták ezt a megoldást a podcastben, nem úgy ismerem őket, mint akik warezre buzdítnak. ISO pedig van, igaz MSDN előfizetőknek (meg azt hiszem MSDNAA is jogosult). -
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Még mindig nem érted

A Windows GONOSZ! Miért kellene egyáltalán GPO? Nyílt?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A checkbox lehetne, de nem tudom lenne-e rá igény.
A Start Screent pedig ha dolgozom én sem látom. VS fullscreen (ki van pinnelve a taskbarra), WP emulátor build+deploynál elindul.
Ha valami spec kell (Word mondjuk), akkor ugyanúgy, mint Win7 alatt, ablak+ amit keresek. Sok esetben nem is látom a start screent rendesen, annyira gyors az egész.
-
Ahogy a számítástechnika egyre inkább mainstream lesz, úgy egyszerűsödik. 5-6 éve még én is szerettem a hekkelést, volt Longhorn transformation kit az xp-n meg hasonlók. Ma már arra is lusta vagyok, hogy a default hátteret lecseréljem. Még jó, hogy a Windows synceli és elég volt egyszer

Az sem zavar, hogy a TV UI-ja milyen. Használni akarom, maguknak a programoknak a UI-ja ami fontos nekem. Pl a VS brutáljó lett így metrósítva. Ráadásul nekem tetszik is. Bár lehet nekem van izlésficamom.
Másrészt az integrált Hyper-V is egy nagyon jó dolog. Már csak azért megéri váltani.
-
válasz
Set-Comment™
üzenetére
-
válasz
razorka777
üzenetére
Te miért váltottál Android 4.3-ra?
-
Valóban. Nagyon jól sikerült ez a Win8, ha csak ebbe tudsz belekötni. De gondolom még nem hallottad a Fradit (FTC!) úgy, hogy Ferencváros, az UTE-t Újpestnek, az FC Liverpoolt Liverpoolnak. Az Egyesült Államokat Washingtonnak, Magyarországot Budapestnek.
De ez lényegtelen is igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jackson elektromos gitár
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)