Új hozzászólás Aktív témák

• ranat

csendes tag

Szerintem ez a Win 8, 8.1 totális visszalépés...
    - Mért örüljek, hogy 4 alkalmazást tudok csak függőlegesen egymás mellé tenni, amikor már a Win 3.1-ben is akárhogyan pakolhattam ablakokat egymás mellé és nem csak 4-et
    -Mért jó, hogy az egyik fajta programot csak összevissza huzogatással tudom bezárni, míg a normál programoknál X.
    -Mért jó, hogy logikailag kétfajta program van, másképpen kell kezelni ezeket.
    -Mért jó, hogy a 8.1-es "Startmenü" egy egész képernyős egérrel nehézkesen kezelhető igazából telefonfelületet pakol ki?
    -Miért jó nekem, hogy a PC-t úgy kell kezelnem mint a telefonom? Az egyiket az ujjammal a másikat egérrel és billentyűzettel könnyű kezelni.
    -Mért jó, hogy kapok egy asztali windows emulátort egy oprendszer áráért? (Ha jól érzékelem az asztal csak egy alkalmazás az új felületen

Azt gondolom az MS lusta volt és le akarja nyomni a torkomon a telefonos-táblás oprendszerét PC-s oprendszerként. Ez nem PC-s oprendszer,

Még egy kérdés a végére:
    Windows 8-at kaptam a vásárolt laptopomhoz. Win 8 Pro-t szertnék (azt lehet downgrade-lni. :) ) Mért kell megvennem a teljes win pro-t? (Felhívtam az MS ügyfélszolgálatát és ott mondták ezt...)
    (A windows több funkciót tartalmazó kiadásának a megvásárlása elérhető a Rendszer menüből, de ez miért a teljes Win pro 8 ára?)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés