- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranat
csendes tag
Szerintem ez a Win 8, 8.1 totális visszalépés...
- Mért örüljek, hogy 4 alkalmazást tudok csak függőlegesen egymás mellé tenni, amikor már a Win 3.1-ben is akárhogyan pakolhattam ablakokat egymás mellé és nem csak 4-et
-Mért jó, hogy az egyik fajta programot csak összevissza huzogatással tudom bezárni, míg a normál programoknál X.
-Mért jó, hogy logikailag kétfajta program van, másképpen kell kezelni ezeket.
-Mért jó, hogy a 8.1-es "Startmenü" egy egész képernyős egérrel nehézkesen kezelhető igazából telefonfelületet pakol ki?
-Miért jó nekem, hogy a PC-t úgy kell kezelnem mint a telefonom? Az egyiket az ujjammal a másikat egérrel és billentyűzettel könnyű kezelni.
-Mért jó, hogy kapok egy asztali windows emulátort egy oprendszer áráért? (Ha jól érzékelem az asztal csak egy alkalmazás az új felületenAzt gondolom az MS lusta volt és le akarja nyomni a torkomon a telefonos-táblás oprendszerét PC-s oprendszerként. Ez nem PC-s oprendszer,
Még egy kérdés a végére:
Windows 8-at kaptam a vásárolt laptopomhoz. Win 8 Pro-t szertnék (azt lehet downgrade-lni.) Mért kell megvennem a teljes win pro-t? (Felhívtam az MS ügyfélszolgálatát és ott mondták ezt...)
(A windows több funkciót tartalmazó kiadásának a megvásárlása elérhető a Rendszer menüből, de ez miért a teljes Win pro 8 ára?)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest