Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Akármit mondanak, te meg védeni fogod

Most arról lehet vitatkozni ki a nagyobb butuska elefánt: aki leírja a hibákat, vagy aki azt mondja mindenkire, hogy idióta mert az nem is úgy van
Ez tényleg ilyen, ha még fizut sem kapsz akkor főleg nem értem. Nekem még okom lenne rá, mert én tényleg kapok részben fizut onnan is, lám, mégis ki tudom nyitni a csipám.woland_y2k: Mindegy mit mondd az MS, a szívás az rohadt nagy és nem értem még mindig miért nem buktak ki ezek tesztelésnél. Vagy ha kibukott mit vártak kiadás után.
-
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Ha egy cég nagy arccal áll ki, hogy itt az új zzzuppperrrr cucc, akkor férjen is el a hátán a csapás, ha nem jó a zzzzuuuuppperrr cucc.
Meg azért van különbség akozott, hogy csak egyszerűen szid valamit az ember, meg hogy tudja, hogy van más is (amit használok is pl.), ami esetleg egy csomó macerától mentes.
Komoly kritikát, egy eléggé komolytalanul megoldott dologra?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez tényleg ilyen, ha még fizut sem kapsz akkor főleg nem értem. Nekem még okom lenne rá, mert én tényleg kapok részben fizut onnan is, lám, mégis ki tudom nyitni a csipám.