- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Set-Comment™ #425 üzenetére
Akármit mondanak, te meg védeni fogod
Most arról lehet vitatkozni ki a nagyobb butuska elefánt: aki leírja a hibákat, vagy aki azt mondja mindenkire, hogy idióta mert az nem is úgy van
Ez tényleg ilyen, ha még fizut sem kapsz akkor főleg nem értem. Nekem még okom lenne rá, mert én tényleg kapok részben fizut onnan is, lám, mégis ki tudom nyitni a csipám.
woland_y2k: Mindegy mit mondd az MS, a szívás az rohadt nagy és nem értem még mindig miért nem buktak ki ezek tesztelésnél. Vagy ha kibukott mit vártak kiadás után.
-
válasz
Set-Comment™ #425 üzenetére
Ha egy cég nagy arccal áll ki, hogy itt az új zzzuppperrrr cucc, akkor férjen is el a hátán a csapás, ha nem jó a zzzzuuuuppperrr cucc.
Meg azért van különbség akozott, hogy csak egyszerűen szid valamit az ember, meg hogy tudja, hogy van más is (amit használok is pl.), ami esetleg egy csomó macerától mentes.
Komoly kritikát, egy eléggé komolytalanul megoldott dologra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest