- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #225 üzenetére
Ezt már az előző után olvastam:
"Ezek barmennyire ellenkeznek a valtozas elleni emberek, gyorsitjak az informacioszerzest"
Well. Mint előbb írtam és mint te is tudod: a billentyűzettel való kezelésben semmi nem változott. Még az startscreenre kirakott adatokat is össze tudod gyűjteni a szerver egy ablakában, így nem a Win billentyűt kell megnyomni, hanem a klasszikus ALT-tab-ot, és ugyanaz történik. Pedig a két billentyű használata miatt még csak nem is kétszer annyi idő. Szóval pont semmit nem tett hozzá a csempe. -
brumi1024
veterán
válasz
Set-Comment™ #225 üzenetére
Az a gond, hogy csak a start képernyőt tartod a kezelőfelület újdonságának, pedig nem az az egyetlen, és azzal nincs is igazán sok problémám(a rendszer inkonzisztensségén kívül). Engem főleg a Charm Bar, a "multitasking" menü, tehát a sarokból előhozható felületek zavarnak. Egyrészt kényelmetlen, főleg a Windows 8-ra optimalizált touchpadokon, másrész szerintem nem illik a rendszerbe. De ott van például a hálózatválasztó menü az asztalról: otromba, nagy, minimális infót ad, a helyhez képest, és pl egy hálózat tulajdonságainak megnyitása +1 kattintás az előző rendszerhez képest. Hasonló a kikapcsolás: vicc, hogy eleinte rá kellett keresni a neten, hogy hol a kattintható kikapcsológomb. Egyszerűen az az érzésem a rendszerrel kapcsolatban, hogy hülyének néz, annyira el akarja rejteni a "bonyolultabb funkciókat".
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest