- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #281 üzenetére
"lehet hogy egy core i5 konfigurációt megfog "
Chrome-al ugyanez nem. Igaz, én ma 18 tabot nyitottam ki egyszerre, restore tabs-al. És nem állt meg tőle a gép. (A céges, win8-al).Ha meg az embereket nem zavaja, hogy lassú a böngészde, akkor miért olyan magas a FF-króm-Opera részesedése?
"nem érzi, hogy érezhetően lassabb lenne egy IE 9/10/11 (sebesség teszteken kimutatható"
Meg nekem itt a gépemen, amikor IE-ben kinyitnék egy új tabot, és majd egyszer kinyílik, amikor befrissítek egy oldalt, az elkezd tölteni (LAN-on van a célpont!!!) és ha közben (mert ezenközben ráérek odahúzni az egeret) nyitok még egy tabot - és akkor az van, hogy várunk a new tab-ra, amíg be nem frissült a másik oldal, mert addig nem tudom, mit csinál... 10-es IE.Az Androidnak csak a kernele Linux. Az is erősen herélt. De még a beállításokban sem látsz belőle semmit asszem.
A másik. Pár embernek mondtam, hogy új oprendszer kéne a gépére, meg emiatt kb. vehet gépet, mert a jelenlegi egymagosa nem jó a Win7-hez.
Néztek bután, hogy de hát ez működik, minek cserélje le, ha nincs frissítés. Ennyi a műszaki kultúránk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest