Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz #41133696 #281 üzenetére

"lehet hogy egy core i5 konfigurációt megfog "
    Chrome-al ugyanez nem. Igaz, én ma 18 tabot nyitottam ki egyszerre, restore tabs-al. És nem állt meg tőle a gép. (A céges, win8-al).

Ha meg az embereket nem zavaja, hogy lassú a böngészde, akkor miért olyan magas a FF-króm-Opera részesedése?

"nem érzi, hogy érezhetően lassabb lenne egy IE 9/10/11 (sebesség teszteken kimutatható"
    Meg nekem itt a gépemen, amikor IE-ben kinyitnék egy új tabot, és majd egyszer kinyílik, amikor befrissítek egy oldalt, az elkezd tölteni (LAN-on van a célpont!!!) és ha közben (mert ezenközben ráérek odahúzni az egeret) nyitok még egy tabot - és akkor az van, hogy várunk a new tab-ra, amíg be nem frissült a másik oldal, mert addig nem tudom, mit csinál... 10-es IE.

Az Androidnak csak a kernele Linux. Az is erősen herélt. De még a beállításokban sem látsz belőle semmit asszem.

A másik. Pár embernek mondtam, hogy új oprendszer kéne a gépére, meg emiatt kb. vehet gépet, mert a jelenlegi egymagosa nem jó a Win7-hez.
    Néztek bután, hogy de hát ez működik, minek cserélje le, ha nincs frissítés. Ennyi a műszaki kultúránk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés