- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nálam win8 alatt, firefox néhány füllel, libre office, meg egy utorrent fut, 1.2GB memóriát használ a 4GB-ból, most néztem meg... úgyhogy nem értem ezt a "minimum 8GB ram" dolgot.
persze ha elkezdi zabálni a memóriát valami rosszul megírt alkalmazás, akkor nyilván a világ minden ramja sem lesz elég -
törölt tag
a dolog szépsége az, hogy anno xp-n is előjött ez a beragadt frissítés probléma, és csak emiatt váltottam 7-re...
Windows XP update locks machines with SVCHOST -
törölt tag
én manuálisan szoktam windows updatelni, pár havonta engedem neki, hadd szöszöljön.
ezt leszámítva pedig az összes update service tiltott, ne kavarja nekem a sz*rt(én is hasonló gondokkal küzdöttem, mint te)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged