Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Chuck Norris #108 üzenetére
Igen, de ez szerintem felesleges, nálam mindig van akkora szabad hely a meghajtón összességében (bár nekem 96GB-os a legkisebb SSD-m).
-
brd
nagyúr
válasz
Chuck Norris #97 üzenetére
Igen, az egy direkt feltöltés FF-fel (a filerendszer szerinti üres területen).
-
brd
nagyúr
Az elsőhöz csak egy megjegyzés:
Nekem van egy Samsung 830-am (is, és sok más típussal is találkoztam), jellemzően XP alatt (tehát TRIM esélytelen) használom, és köznapi használat közben, bármikor méregetek, ezt kapom (S-ATA2-n használom):Így az minimum fals információ, hogy nem jó XP alá. Persze tudom, nehéz a sokbejegyzéses, sok hozzászólásos, jól informáltnak látszó topictárssal ellenkező tapasztalatot elfogadtatni (próbáltam már privátban is, váltottunk néhány hózzászólást, aztán egy idő után már nem válaszolt). Tudvalévő, hogy ez az SSD kizárólag üresjáratban GC-zik, így nyilván folyamatos írás (egyszerre jellemzően az SSD méretéhez közelítő) mellett egy idő után lelassulna. De ki tudja úgy használni a háttértárat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest