- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestro85
tag
Én a Custom módban tettem fel a régi xp-s partícióm-ra, mert boot-olva nem sikerült telepítenem. Hát nekem az xp rendszeremet betette egy winows.old mappába, és ezt telepítés után le is csaptam szépen. De ha berakod a dvd-t, akkor van általános faq a telepítés kezdete előtt, és ott le van írva, h milyen telepítési módokkor mi fog történni.
viszont!!!! nekem van egy külön 6gigás swap partícióm, és egyszer sikerült is beállítanom, hogy csak ott legyen lapozófájl, de most meg ahol lehet állítani ezeket a cuccokat egyetlen meghajtó ikonja sincsen ott!!! Azonkívül egyszer játék közben kiírta, h kevés neki a ram, zárjak be valamit, ekkor néztem, h virtual memory 0. Ha bekapcsolom h automatic management v. mi a fene, akkor a c-re csinál lapozófájlt, de ott elég kevés helyem van. Mitől lehet h nem látszanak a meghajtók a virtuális memória állítási ablakban?? főleg h 2napja még ott voltak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest