Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a Custom módban tettem fel a régi xp-s partícióm-ra, mert boot-olva nem sikerült telepítenem. Hát nekem az xp rendszeremet betette egy winows.old mappába, és ezt telepítés után le is csaptam szépen. De ha berakod a dvd-t, akkor van általános faq a telepítés kezdete előtt, és ott le van írva, h milyen telepítési módokkor mi fog történni.
viszont!!!! nekem van egy külön 6gigás swap partícióm, és egyszer sikerült is beállítanom, hogy csak ott legyen lapozófájl, de most meg ahol lehet állítani ezeket a cuccokat egyetlen meghajtó ikonja sincsen ott!!! Azonkívül egyszer játék közben kiírta, h kevés neki a ram, zárjak be valamit, ekkor néztem, h virtual memory 0. Ha bekapcsolom h automatic management v. mi a fene, akkor a c-re csinál lapozófájlt, de ott elég kevés helyem van. Mitől lehet h nem látszanak a meghajtók a virtuális memória állítási ablakban?? főleg h 2napja még ott voltak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest