- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a Custom módban tettem fel a régi xp-s partícióm-ra, mert boot-olva nem sikerült telepítenem. Hát nekem az xp rendszeremet betette egy winows.old mappába, és ezt telepítés után le is csaptam szépen. De ha berakod a dvd-t, akkor van általános faq a telepítés kezdete előtt, és ott le van írva, h milyen telepítési módokkor mi fog történni.
viszont!!!! nekem van egy külön 6gigás swap partícióm, és egyszer sikerült is beállítanom, hogy csak ott legyen lapozófájl, de most meg ahol lehet állítani ezeket a cuccokat egyetlen meghajtó ikonja sincsen ott!!! Azonkívül egyszer játék közben kiírta, h kevés neki a ram, zárjak be valamit, ekkor néztem, h virtual memory 0. Ha bekapcsolom h automatic management v. mi a fene, akkor a c-re csinál lapozófájlt, de ott elég kevés helyem van. Mitől lehet h nem látszanak a meghajtók a virtuális memória állítási ablakban?? főleg h 2napja még ott voltak.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest