Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
60GB-os a winyóm(vagyis ténylegesen csak 55GB), és amúgy is esedékes egy win reinstall. XP SP3-at szeretném főként használni(ide jön minden egyéb program is), a Windows 7-et pedig csak kirpóbálni. Így milyen partíció felosztást javasoltok? Ha lehet akkor win 7 számára annyit szánnék amennyire feltétlen szüksége van. Az eddigiek alapján én az alábbira gondoltam: 30GB XP, 20GB win7. Csak nem tudom mennyire van ez így rendben.
Jól megvannak egymás mellett? Gondolom az elején van egy ilyen indítómenü féle, ahol kiválszatom melyik win-t akarom és ennyi?
(32bitest verziót próbálom mivel a CPU-m csak 32bites)Ha később lejár a tesztelési időszak, akkor nyomtalanul le tudom szedni a win7-et?
Anélkül, hogy az XP-nek bármilyen gondja lenne?Olvastam a másik win7-es írást, és nem értettem, azt a lapozófájl-os dolgot. Ezzel ti hogy vagytok? Én kikapcsolom a lapozófájlt. Egyáltalán nem éreztem eddig szükségét. Nem futtatok extrém memóriaigényű programokat. (2GB RAM-om van)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
sutszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest