- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
válasz
razorbenke92 #107 üzenetére
hmm, az SSD az egy külön kategória, jól feltuningoltad azt a laptopot!
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
razorbenke92 #107 üzenetére
Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat, még délután végigolvastam a cikkedet, nagyon jó lett!
Én is valami ilyesmiben gondolkodtam, habár ugye az átalakító kérdéses volt, és maga az, hogy hogy sikerülne egy olyan kis méretű SSD-t belerakni, ami az átalakítóval belefér az öreg winyó helyére. Sajnos az egyetem befejezése miatt nem volt sok időm rá. Mindenesetre ahogy nézem, Hardveraprón lehet kapni még a Sandisk SSD-t amit használtál. Tökéletesen működne nálam is az, amit te megvalósítottál a régi laptopoddal.
Mindenesetre lehet hogy lesz még 1-2 kérdésem, privátban megkereslek vele ha nem baj.
Nem szeretném tovább offolni a topicot. Mindenesetre még egyszer köszönöm!
-
X-Master
tag
válasz
razorbenke92 #100 üzenetére
Nocsak, mik vannak. Sajnos egyenlőre nem tudok tesztelni, mert tönkrement ez az alaplapom, de ismerek valakit, akinek van még ilyen, talán meg tudom szerezni tőle.
Mondjuk rengetek trükk van, lehet hogy a Win10 is elmenne rajt, de nálam pont az a lényeg, hogy nincs trükk, minden gyári. Csak telepítésnél rakom bele a nagyobb ramot.
-
válasz
razorbenke92 #64 üzenetére
Naná!
Viszont köszi a linket,erre az írásra nem találtam, mindig az "usbre, de rögtön" cikket találtam meg elsőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Crew sorozat
- Yettel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest