Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Nem, ez nem olyan példa. Ez inkább olyan példa, hogy a BMW talán F10-es generációjánál az 520d-ből kigyúlladt egy pár db saját hibából amivel az emberi életet is veszélyeztetett. Hiába csak pár db érintett, nem vennék a büdős életbe ebből a tipusból...
Az előzőre: Tisztában vagyok egy OS szofterkód bonyolultságával, meg hogy heterogén számítógépekre írják őket és rohadt bonyolult is tesztelni. De ez így igaz volt az előző Windows op.rendszerekre is! Mint írtam korábban is, hogy lehet, hogy az előtte lévő windows-okon nem volt ennyi szívás, mint ezzel az "istenített" 10-es buildekkel? (pedig 1,5 évig használtam Windows ME-t is...
)
-
Lord Myn
senior tag
Ennek ellenére egy autó ezerszer egyszerűbb eszköz mint egy win méretű program. Azért ezzel nem árt tisztában lenni.
Bocs, de ezen jót nevettem...
Mikor volt utoljára autód, 30 éve? Nézzél meg egy mostanit, hány automatikával, meg intelligens rendszerrel van felszerelve, tulajdonképpen már szinte tényleg maguktól mennek.
-
WZP
aktív tag
https://www.makeuseof.com/tag/stop-windows-10-reopening-last-open-apps-startup/
persze nem bug ez, hanem fícsör, csak egy idióta volt aki kitalálta, meg az is aki kitalálta hogy kérdés nélkül bekapcsolódjon az első nagy updatekor.
fullscreen update harassal meg szerencséd volt akkor. nekem csinálta. bár most egy ideje mintha már nem láttam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest