Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nem az a fo gond, hogy ezt megleptek. Az a gond, ha kozben jovo januartol foltozatlanul marad a w7, mikozben sokan hasznaljak.
Az elsődlegesen a felhasználók baja.
Veszel egy új autót 4-5-6M Forintért és kapsz rá 2-3-4év garanciát gyártótól függően.
Veszel egy 100-200E forintos gépet hozzá csomagolt oprendszerrel (a többség) és azon megy a sírás, hogy a gonosz pénzéhes gyártó 11 év után beszünteti hozzá a szupportot és merészelne az újabb felé terelni?
-
-Skylake-
addikt
"En egy OS gyartokent nem engednek egy Win7+WOW-nyi felhasznaloi bazist foltozatlanul, es ez akkor is igaz lenne, ha ez a DX12 runtime nem jott volna ki W7-re."
Hat nezd. Ezzel reszben egyetertek, reszben nem. Egyetertek, mert nyilvan az MS felelossege kellene legyen a sajat gyereke, az o feladata lenne biztonsagosnak megtartani.
Amiert viszont nem ertek egyet, az az, hogy ez a rendszer lejart. Az MS minden lehetoseget megadott a usereknek a valtasra, sot, meg tobbet is. Pl szerintem a W7 ingyenes W10re migralasa peldatlan volt az ms addigi uzletpolitikajat nezve. Idot is adott ra, nem 2 napod volt eldonteni hanem egy eved. Az RR kiadassal gyakoatilag biztositott rola, hogy nem kell ujra megvenned sok penzert az uj verziot. Adtak ki toolt ami frissites elott megvizsgalta a hw kornyezetet , hogy ne erjen meglelepeteskent ha valami nem oke. Osszesegeben szerintem mindent megtettek, hogy ez a valtas kenyelmes legyen. Ezek utan tobb alkalommal is kitoltak egy halott rendszer karbantartasat. Namost akinek ez sem eleg, az hasznaljon foltozatlan rendszert. Ennel tobbet csak akkor tehettek volna, ha vesznek mindenkinek uj gepet...
-
Zolik
senior tag
Igen, ez igaz. De ahogy az XP-re is kiadtak - jóval a hivatalos támogatási idő lejárta után - néhány fontos javítást szerintem az MS itt is be fogja látni, hogy túl sokan használnak még 7-est és túl nagy kárt okozna ha nagyon fontos biztonsági javításokat nem adna ki legalább fél évente egyszer.
Sok helyen látok még így is XP-t, mert az amire használja neki elég, a tűzfal/vírusirtó ami van hozzá meg tartja magát. Faterom gépére is csak azért tettem 7est mert a levelező program szenvedett xp alatt. Kb csak arra használja meg néha a keresőt. Sok helyen látom hogy fél éve, 1 éve, de van olyan hogy valahol találkoztam olyannal hogy 2 éve nem frissítette a win7-et, mert 1) nem tudta mi az az ikon ott a sarokban/nem mert rá nyomni, 2) nem látta szükségesnek mert minden jól megy. Innentől kezdve szerintem meg mindegy neki, hogy van e javítás a win7hez vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Synology NAS
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest