Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikor már a harmadik hete google-ztam és mindent amit találtam kipróbáltam hogy ne pattogjon a hang és az egyetlen megoldás ha kilövöm a hálózati vezérlőt. Úgy vélem, hogy ez azért talán nem az elkényelmesedés jele.
Sok mindenben sokkal jobb a 10 mint a 7 de sok mindenben sokkalta szarabb. Itt már leírtak sok példát, nem kezdem megint sorolni, úgyis mindig le vagyok hurrogva hogy én vagyok a fasz, mert nem lehet a képnézegetőből rendesen nyomtatni vagy egyéb szarságok vannak. -
siposz
aktív tag
Hát én programozóként is totál default userként használom a win10-et otthon, teljesen használható a dolog. Frissítísék default üzemmódban, néha megkér hogy indítsam újra megteszem. Firewall, defender, alapból bekapcsolva. Security beállításoknál minden zöld.
Ha az oprendszer, vagy a böngésző üvöltő vörös üzenetekkel kommunikál mert szerinte baromságot csinálok, akkor hallgatok rá. Ha nem akar direkt kibaszni magával az ember, akkor hülye user módban is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest