Új hozzászólás Aktív témák

• narumon

őstag

válasz Lord Myn #252 üzenetére

Nem, ez nem olyan példa. Ez inkább olyan példa, hogy a BMW talán F10-es generációjánál az 520d-ből kigyúlladt egy pár db saját hibából amivel az emberi életet is veszélyeztetett. Hiába csak pár db érintett, nem vennék a büdős életbe ebből a tipusból...

Látod ez te vagy. Én meg símán, icikepicike az esélye, hogy ez előjön nálam, ráadásul ez sokkal kevésbé veszélyes mint mondjuk a Priusok automata gyorsítása vagy a Renault beakadó gázpedálja. Minden autónál találsz ilyet, max magadat nyugtathatod azzal, hogy nem.

De ez így igaz volt az előző Windows op.rendszerekre is! Mint írtam korábban is, hogy lehet, hogy az előtte lévő windows-okon nem volt ennyi szívás, mint ezzel az "istenített" 10-es buildekkel? (pedig 1,5 évig használtam Windows ME-t is... :D )

Megint saját mintát hozol fel. A többivel is volt ugyanennyi szívás (most azt hagyjuk,, hogy egyre bonyolultabb a rendszer), de akkor most mondjam, hogy a cégünknél Win10 van megjelenés óta majdnem 100 ember használja, gyak eddig nulla hibával. Egyik frissítés sem vágott galyra semmit. Otthon saját gép, notik szintén Win10 mindegyik hiba nélkül megy. Szóval akkor én is írhatom, hogy ennél win7-el lényegesen többet szívtam, kezdve azzal, hogy időnként újra kellett rakni mert teleszemetelte magát és belassult mint az állat. A win10 még ezt sem csinálja, megjelenése óta szerintem nem volt újra telepítve.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés