Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
"Azért az LTSC nem csinál olyasmit, hogy egy frissítés után átállítja például az alapértelmezett programokat a Microsoft saját szoftvereire. Szívtam én amiatt, mert egy laza frissítés után a sokadik almenüben kell kézzel visszaállítani a .PDF fájlokhoz az Adobe Readert, mert hát a helyette beállította az Edge-et. Nem volt mókás..."
Az LTSB 2016 tényleg nem csinált ilyet, de az LTSC rosszabb ebből a szempontból, amígy nem alkalmazom a fixet, addig visszaállítja a jpg kiterjesztéshez a Paintet az IrfanView helyett, meg a Foxit Readernél is ugyanezt csináltja.
2 GB ram mellett és lassú merevlemezzel teszteltem ezt és a régebbi verziót, a régebbi gyorsabban bootol és a programok is gyorsabban indulnak, reszponzivabb a rendszer, lehet, hogy érdemes volna megnézni rajta a játékokat is.
Semmilyen komolyabb hibát nem tapasztaltam velük, semmi olyan probléma nem volt, amit a Candy Crush Edition felhasználói írnak a Windows 10 topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest