Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én is ismerek ilyen cégek, megy is folyamatosan a bosszankodás, hogy minden szar, persze mindig más hibájából. Egy kis cégnél, havi 100k egy havi support, és sokszor nem is a pénz az oka, hanem sokan úgy gondolják, hogy a számítástechnika az csak úgy van, az megy magától, hiszen látja, hogy a mindennapokban is körülveszi, csak azt nem tudja, hogy ezt is gondozni, ápolni kell, mint egy kertet, folyamatosan változik és elavul. Utána meg én mondjam meg neki, hogy miért nem látja egymást a 2 gép a hálózatban, hát mitomén, nem vagyok rendszergazda, ja te sem? Akkor fizess meg egyet.

Egyébként már a közepes cégeknél is csak elvétve van helyi IT, kiszervezik azt is, ami így jóval olcsobb, mint megfizetni egy alkalmazottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest